Simona Halep

Dezvăluiri inedite despre Simona Halep. Ce a făcut într-un celebru restaurant. “A zis că nu vrea desert, dar când m-am întors mâncase tot!”?

26.04.2019 | 21:34
Dezvaluiri inedite despre Simona Halep Ce a facut intrun celebru restaurant A zis ca nu vrea desert dar cand mam intors mancase tot

Simona Halep a mers să mănânce la restaurantul lui Chef Samuel, iar acesta a făcut dezvăluiri inedite despre sportiva noastră. Jucătoarea de tenis originară din Constanța s-a retras de la turneul de la Stuttgart după efortul depus la meciurile echipei României de Fed Cup în semifinala cu Franța, iar aceasta a revenit în țară.

Dezvăluiri inedite despre Simona Halep

Simona Halep a ales să mănânce la restaurantul bucătarului francez stabilit în România. Acesta susține că sportiva noastră nu ține post înainte de Paște și nu a rezistat fără să mănânce desertul pregătit de el.

“A mâncat, am făcut un cotlet de vițel, cu carne foarte fragedă. Lângă asta am pus salată și cartofi confiați, nu de dietă, dar nici foarte gras. Am zis: “Dacă vrei și desert?”. Ea a spus nu, dar eu am un desert special, cu lămâi. Am zis: “Ok, nu vrei!”, dar când m-am întors mâncase tot”, a spus Chef Samuel, conform sport.ro.

Irina Begu, Monica Niculescu și Simona Halep la restaurant
Irina Begu, Monica Niculescu și Simona Halep la restaurant

Simona Halep a pierdut locul 2

După ce a ales să se concentreze pe meciurile echipei naționale a României de Fed Cup din semifinale, Simoma Halep a fost întrecută de Petra Kvitova în clasamentul WTA și a pierdut locul 2. Fostul număr 1 mondial va coborî începând de luni pe locul 3 în ierarhia WTa, după Naomi Osaka și Petra Kvitova.

Simona Halep nu a putut juca la turneul de la Stuttagart, după ce a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări suferite la șold în meciurile de la Fed Cup. Sportiva în vârstă de 27 de ani nu a dorit ca accidentarea să se agraveze și să își pună în pericol sezonul de zgură și a revenit în România pentru a petrece Paștele alături de familie și de a se recupera.