Life

Dezvăluiri intime despre Bill Gates. Ce i-a făcut unei angajate a Microsoft

Au apărut noi dezvăluiri intime despre Bill Gates. Iată ce i-a făcut acesta unei angajate Microsoft, cu mulți ani în urmă.
20.10.2021 | 13:40
Dezvaluiri intime despre Bill Gates Ce ia facut unei angajate a Microsoft
ADVERTISEMENT

Au apărut noi dezvăluiri intime despre Bill Gates. Un angajat Microsoft a vorbit despre ce i-a făcut cunoscutul miliardar unei angajate a companiei.

Bill Gates a divorțat de soția lui, Melinda Gates, în urmă cu câteva luni. Au continuat să apară, în ultima vreme, diverse mărturisiri din culisele căsniciei magnatului.

ADVERTISEMENT

Cu mulți ani în urmă, Bill Gates i-a trimis e-mailuri destul de intime unei angajate, așa cum reiese din declarațiile lui Frank Shaw.

Dezvăluiri intime despre Bill Gates. Ce i-a făcut unei angajate a Microsoft

Bill Gates este unul dintre cei mai influenți oameni din întreaga lume. Fondatorul Microsoft se află pe al patrulea loc pe lista celor mai bogați oameni din lume, potrivit Forbes, având o avere estimată la 124 miliarde de dolari.

ADVERTISEMENT

Acum câteva luni, miliardarul și soția lui, Melinda Gates, au decis să pună capăt mariajului de 27 de ani. Au apărut mai multe dezvăluiri despre viața personală a magnatului în ultima perioadă.

În 2007, Bill Gates i-ar fi trimit e-mailuri deplasate unei angajate a companiei Microsoft. Acesta a fost atenționat de două persoane din conducerea companiei, la momentul respectiv, să înceteze cu acest comportament, fiind căsătorit cu Melinda Gates.

ADVERTISEMENT

Miliardarul a fost chemat la o întâlnire cu avocatul Microsoft, Brad Smith, dar și cu directoarea de Resurse Umane a companiei, Lisa Brummel.

Dosarul corespondenței lui Bill Gates cu angajata respectivă a fost analizat de cei doi. Aceștia l-au atenționat să înceteze cu flirtul, după care întregul board Microsoft a aflat despre acest caz.

ADVERTISEMENT

„E-mailurile nu conţineau fraze explicite sexual, dar Gates îi cerea femeii respective să se întâlnească într-un cadru intim, în afara biroului”, a povestit Frank Shaw pentru publicația The Wall Street.

La câteva luni după această întâmplare, Bill Gates a renunțat la implicarea full-time în cadrul companiei Microsoft. Dezvăluirea a venit după ce s-a aflat că magnatul a avut legătură cu o altă angajată, în urmă cu 20 de ani.

Bill și Melinda Gates, divorț de 150 de miliarde de dolari

În luna mai, Bill și Melinda Gates au anunțat că divorțează, după 27 de ani de căsnicie. Cei doi au împărțit în mod egal averea de 150 de miliarde de dolari. Soția fondatorului Microsoft a păstrat numele acestuia.

Cei doi sunt, în același timp, co-fondatorii uneia dintre cele mai mari fundații caritabile private. Motivul divorțului nu a fost dezvăluit de cei doi.

În luna mai, divorțul a fost anunțat printr-un mesaj postat pe Twitter de fosta parteneră a lui Bill Gates.

„În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili și am pus bazele unei fundații care acționează în întreaga lume, pentru a încuraja oamenii să ducă o viață sănătoasă și productivă.

Vom transmite în continuare credința noastră în această misiune și vom lucra împreună și de aici încolo ca fundație, dar nu cred că mai putem crește împreună ca un cuplu în următoarea etapă a vieții noastre”, a scris Melinda Gates la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT