News

Dezvăluiri noi despre suspectul crimei din Bihor. Acum 2 ani, și-a călcat în picioare fosta iubită, dar a fost lăsat liber de judecători

Principalul suspect al crimei din Bihor, în care o tânără de 30 de ani a fost ucisă iar trupul ei a fost învelit cu saci menajeri, nu e la prima victimă. Acum 2 ani, el și-a băgat fosta iubită în spital.
27.05.2022 | 09:20
Dezvaluiri noi despre suspectul crimei din Bihor Acum 2 ani sia calcat in picioare fosta iubita dar a fost lasat liber de judecatori
Bone Ferenc e bănuit că a ucis-o pe Beata Molnar, într-un acces de furie / Colaj foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bone Ferenc, bărbatul dat în urmărire pentru crima din Bihor, de acum câteva zile, are antecedente. El și-a lăsat fosta iubită mai mult moartă decât vie, după ce a snopit-o în bătaie, pe o stradă din centrul Clujului, în urmă cu 2 ani. Pasivitatea judecătorilor care s-au ocupat de acest dosar au făcut posibilă o nouă faptă, încheiată tragic, din păcate.

Suspectul crimei de la Bihor și-a snopit în bătaie fosta iubită

Bone Ferenc a fost pus pe lista persoanelor urmărite general și dat în consemn la frontiere, fiind bănuit că sâmbătă, a ucis-o pe iubita lui, Beata Molnar. Polițiștii cred că bărbatul a avut un acces de furie, după o discuție în contradictoriu și a sugrumat-o pe femeie, după care a abandonat-o pe un teren viran, în spatele unei benzinării. Înainte să fugă, bărbatul a acoperit trupul neînsuflețit al femeii cu saci menajeri.

ADVERTISEMENT

Bone Ferenc are 43 de ani și până acum 2 ani a lucrat ca asistent la catedra Media a Universității Sapienția, din Cluj. Atunci, el a fost concediat după un alt incident violent, a cărei victimă a căzut iubita lui de atunci, Alexandra.

Incidentul a pornit tot pe fondul unui conflict verbal, care a degenerat într-o bătaie sălbatică pe care bărbatul i-a aplicat-o partenerei sale. Conform rechizitoriului, Ferenc Bone a lovit-o cu pumnul pe Alexandra, apoi i-a aplicat alte lovituri cu piciorul în burtă, în cap și în spate. Tânăra s-a prăbușit pe trotuar și s-a lovit cu capul de pavaj.

ADVERTISEMENT

După ce a lăsat-o într-o baltă de sânge, i-a cerut scuze pe Facebook

Deși era plină de sânge, bărbatul nu s-a oprit și a continuat s-o lovească, cu toate că se afla într-un loc public. Întreaga agresiune a durat 8 minute și a fost surprinsă de camerele de supraveghere aflate în apropiere. Femeia a depus plângere împotriva lui Bone, iar acesta a fost arestat pentru 24 de ore, după care i-a fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Alexandra a avut nevoie de mai multe luni de îngrijiri medicale și i-a fost imoposibil să mai poarte ochelari timp de o jumătate de an, din cauza durerilor insuportabile din zona capului.

În septembrie 2020, Ferenc Bone a postat un mesaj pe contul său personal în care își cere scuze pentru comportamentul său, fără să o nominalizeze, însă, pe victima lui.

ADVERTISEMENT

”Pentru cei pe care i-am făcut să sufăr și pentru cei care, direct sau indirect, le-am făcut viața mai grea… vreau să-mi cer iertare pentru durerea pricinuită”, a scris Ferenc Bone. El spunea atunci că ar fi trebuit să dea timpul înapoi până la ”punctul zero a tensiunilor”, pentru a putea să le rezolve cu responsabilitate.

Bone, trimis de judecători să-și trateze furia

Ferenc Bone a fost trimis în judecată, iar în martie 2021 a fost condamnat la 1 an și 3 luni de închisoare cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, precum și interzicerea anumitor drepturi pentru 2 ani. Alexandra a renunțat să mai ceară despăgubiri morale sau materiale de la fostul iubit.

ADVERTISEMENT

Interesant este că în timpul audierilor, judecătorii au observat un comportament deviant al incuplatului, dar tot ce au putut face a fost să-l oblige să urmeze un program de consiliere psihologică.

”În temeiul articolului 93, alin.2, lit.b şi c din Codul penal, impune condamnatului obligaţia de a frecventa un program de reintegrare socială derulat de serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate şi de a urma un tratament, constând într-un program de consiliere psihologică în vederea identificării şi eliminării cauzelor care generează violenţa în comportamentul inculpatului”, se arată în decizia Judecătoriei Cluj Napoca conform FANATIK.

Suspectul crimei de la Bihor avea obiceiuri bizare

De asemenea, el a mai fost obligat să presteze 90 de zile de muncă în folosul comunității în cadrul primăriei sau a Regiei Autonome a Domeniului Public Cluj-Napoca.

Problemele bărbatului erau evidente. Conform unor surse din anchetă, citate de Antena 3, el își obliga iubitele să-i trimită mesaje doar la ore pare (de exemplu 20:42), iar dacă acesta ajungea un minut mai târziu, devenea violent. De asemenea, Bone refuza să cumpere produse ale căror prețuri erau impare.

ADVERTISEMENT
Tags: