Life

Dezvăluiri șocante despre Survivor România. Concurenții au mâncat din gunoaie

02.03.2021 | 11:05
Dezvaluiri socante despre Survivor Romania Concurentii au mancat din gunoaie
ADVERTISEMENT

La Survivor România cel mai greu nu este să te lupți în traseele sportive, ci să faci rost de mâncare! O fostă concurentă a reality-show-ului de la Kanal D a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre modul în care se hrănesc cei care participă în competiția din Republica Dominicană.

Invitată la postul de radio Kiss FM, Alexandra Stan a făcut o serie de dezvăluiri în premieră și a spus că lupta pentru mâncare este, de departe, cea mai acerbă în acest show televizat.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a spus că ea și Culiță au fost ca niște părinți pentru Faimoși, în sensul că s-au preocupat cel mai mult pentru a găsi ce să mănânce, inclusiv în gunoaie!

Concurenții de la Survivor România mănâncă inclusiv de la gunoi

„Eu și Culiță eram așa, aveam grijă de echipă, să nu murim de foame, mai procuram câteodată mâncare, de unde găseam, din gunoi. Culiță a împărțit și o bucată de pâine”, este mărturisirea făcută de Alexandra Stan la KISS FM.

ADVERTISEMENT

Condițiile în care trebuie să supraviețuiască vedetele și anonimii de la Survivor România sunt mult mai rele decât cele de care au avut parte concurenții de la Exatlon România, unde s-a pus accentul mai mult pe activitatea sportivă.

La Survivor accentul cade mai mult pe partea de reality-show, după cum îi spune și numele emisiunii, iar a supraviețui înseamnă în primul rând a face rost de hrană.

ADVERTISEMENT

Alexandra, Culiță și Majda, cei care s-au preocupat în permanență de mâncare

În echipa Faimoșilor, sarcinile au fost bine împărțite încă de la început. Alexandra Stan și Culiță au fost cei care au făcut rost aproape de fiecare dată de ceva de mâncat, iar persoana care a devenit expertă în gătit în țara latinoamericană a fost Majda, recent eliminată din competiție.

Alexandra Stan a mai spus că nu se aștepta ca show-ul să fie atât de dur, căci din fața micilor ecrane lucrurile par mai simple, însă acolo totul se complică, iar la tv se dă doar 30% din ce se întâmplă cu adevărat la Survivor România.

ADVERTISEMENT