News

Dezvăluiri șocante din biserica mormonilor din Iași. Imaginile ar fi ajuns pe site-uri dedicate adulților

Un bărbat din Iași face dezvăluiri șocante din biserica mormonilor aflată în oraș. Ce s-ar petrece în interiorul acestui lăcaș de cult.
23.05.2023 | 21:34
Dezvaluiri socante din biserica mormonilor din Iasi Imaginile ar fi ajuns pe siteuri dedicate adultilor
Un bărbat face dezvăluiri șocante din biserica mormonilor din Iași. El acuză ”orgii sexuale” și ”lucruri oculte” petrecute în lăcaș. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Iași face dezvăluiri șocante din biserica mormonilor. Devenit membru al acesteia, cetățeanul vorbește despre lucruri extrem de grave care s-ar petrece în lăcașul de cult.

Un bărbat face dezvăluiri șocante din biserica mormonilor din Iași. El acuză ”orgii sexuale” și ”lucruri oculte” petrecute în lăcaș

Daniel G., în vârstă de 60 de ani, spune că a fost membru al confesiunii timp de mai bine de un deceniu. El dezvăluie că a fost ademenit prin oferirea unor cursuri gratuite de limbă engleză.

ADVERTISEMENT

Din interior, acesta lansează acuzații extrem de grave. Daniel spune că în cadrul Bisericii Lui Isus Hristos A Sfinților Din Zilele Din Urmă se întâmplă lucruri ce depășesc imaginația oamenilor. Conform acestuia, membrii sunt trimiși în temple unde se desfășoară orgii sexuale. În plus, aceștia ar fi filmați fără să știe.

Problemele în cazul bărbatului au apărut în momentul în care acesta a început să pună întrebări incomode celor de rang înalt. Acesta susține că membrii care ajung la templu, locul unde se depune jurământul de confidențialitate, ajung să ia parte la orgii sexuale filmate pe ascuns. Și mai grav este faptul că imaginile ar fi publicate apoi pe o platformă online pentru adulți.

ADVERTISEMENT

”Eu nu am mers în templu, dar, dacă vă uitați pe site-ul (n.r un site dedicat adulților) vedeți tot ce se petrece în templu. Templul este în Germania, în Italia, în Ucraina.

Depun jurământ și când intri sunt filmulețe pe internet care au fost filmate cu camera ascunsă, eu nu am avut voie să intru în templu pentru că au zis că, dacă primeam chemare, trebuia să depun un jurământ că tot ce văd acolo nu spun.

ADVERTISEMENT

Se fac orgii sexuale și anumite lucruri oculte. Nu știu dacă sunt cu minore sau fără minore. Când am văzut ce e pe site am rămas blocat și când le-am zis au zis că nu e adevărat, că alea sunt făcături. Din 2011 sunt la ei. De 10 ani”, spune Daniel G., conform Biz.ro.

Șefii bisericii spun că bărbatul ar avea probleme psihice

Contactat de presa locală, Doru Vasile, președintele bisericii mormone din București, spune că bărbatul din Iași care a lansat aceste grave acuzații ar avea probleme mintale.

ADVERTISEMENT

Am mai auzit de astea, erau și pe vremea comunismului, se zicea că se stinge lumina nu știu pe unde. Personal, nu comentez vorbele unei persoane cu probleme mintale, nu am cum să comentez așa ceva.

Are așa o atitudine mai negativistă în toate lucrurile. Nu am văzut (n.r. – un document care să ateste că ar avea probleme mintale), dar sunt evidente. Sunt și persoane care poate nu sunt încă înregistrate. A venit tot timpul cu acuzații împotriva cunoscuților. E clar că nu e întreg la minte săracul”, a afirmat Doru Vasile, pemtru sursa citată.

ADVERTISEMENT