Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluiri șocante din vestiarul lui Dinamo: „Sunt jucători cu salarii foarte, foarte mici, de 2.000 de lei pe lună!”. Video Exclusiv

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA, despre salariile ”câinilor roșii”.
17.03.2023 | 15:05
Dezvaluiri socante din vestiarul lui Dinamo Sunt jucatori cu salarii foarte foarte mici de 2000 de lei pe luna Video Exclusiv
Dezvăluiri șocante din vestiarul lui Dinamo „Sunt jucători cu salarii foarte, foarte mici, de 2.000 de lei pe lună!”
ADVERTISEMENT

În startul anului, Dinamo era în criză. Sportivă, pentru că nu era încă în zona play-off, dar și financiară. Cele din urmă ducând, la startul pregătirilor, inclusiv la un gest de frondă al jucătorilor. Între timp, aceste lucruri tind să țină de istorie. Dinamo se bate pentru revenirea în primul eșalon. În plus, echipa are acum acționari noi.

Vlad Iacob, impresionat de fotbaliștii lui Dinamo: ”Sunt jucători care au evoluat pe salarii foarte-foarte mici, și și-au dat sufletul”

Prezent la emisiunea FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici, Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit deschis despre subiectul salariilor.

ADVERTISEMENT

Nu au lipsit nici amănuntele legate de ”plaja” pe care se află aceste sume. Minima fiind plasată în jurul cifrei de 2.000 de lei. În timp ce maxima este estimată la ”ceva mai mult” de 2.000 de euro.

”Sunt câțiva jucători tineri, care au acele salarii de junior. Și sunt binecunoscute. Cuantumul? Depinde, pentru că variază de la caz la caz.

ADVERTISEMENT

Sunt și salarii foarte mici, pe care le vom remedia rapid. În jur de 2.000 de lei sunt contractele pentru juniori. Acesta este regulamentul. Dar o vom remedia rapid.

Nu vreau însă să intrăm în detalii de acest gen. Sunt chestiuni de natură internă a clubului. Sunt jucători, asta pot să spun, care au evoluat pe salarii foarte-foarte mici, și și-au dat sufletul. 

ADVERTISEMENT

Am avut meciuri în care și-au vărsat, literalmente, sângele pe teren. A fost acea partidă cu Metaloglobus în care au fost mai multe intrări foarte dure. Și am avut trei jucători cusuți pe viu. Unul dintre ei în timpul partidei, ceilalți doi după finalul acesteia.

VEZI VIDEO MAI JOS

”Suntem aproape la zi”

Sunt și salarii ceva mai mari de peste 2.000 de euro. Din nou, nu vreau să intru în detalii. Însă chiar și jucătorii cu salarii ceva mai mari au trecut prin momente foarte dificile din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Pentru că la un moment dat vorbeam despre peste două luni de întârziere, trei luni de întârziere. Am fost foarte aproape chiar și de patru luni de întârziere. Au fost așadar momente foarte dificile chiar și pentru acești băieți.

Acum suntem aproape la zi. Vorbim despre întârzieri de câteva săptămâni. În următoarele câteva săptămâni dorim să ajungem la zi”, a spus Vlad Iacob, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT