Sport

Dezvăluiri tari din vestiarul FCSB: „Dacă nu vrei să ai probleme, trebuie să te pui bine cu King!”

Mihai Stoica a făcut o dezvăluire tare din vestiarul FCSB-ului, povestind ce i-a spus lui Joonas Tamm când i-a prezentat coechipierii.
07.02.2023 | 21:57
Dezvaluiri tari din vestiarul FCSB Daca nu vrei sa ai probleme trebuie sa te pui bine cu King
Dezvăluiri tari din vestiarul FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei i-a spus fundașului din Estonia să se pună bine cu Risto Radunovic, unul dintre liderii echipei.

Dezvăluiri tari din vestiarul FCSB

Mihai Stoica a făcut mai multe dezvăluiri tari din vestiarul FCSB-ului, povestind ce i-a spus lui Joonas Tamm despre Risto Radunovic: „La noi a jucat Octavian Popescu de la 17 ani pentru că a fost bun.

ADVERTISEMENT

Borza joacă la Farul pentru că e bun. Radunovic e la ora actuală cel mai bun fundaș stânga din România. E un lider al vestiarului, îi capacitează pe ceilalți, e lider.

Glumeam cu Tamm când a venit la echipă și îi spuneam că dacă vrea să se pună bine cu cineva de la echipă, să stea pe lângă King Radunovic”.

ADVERTISEMENT

„Borza nu arată de 17 ani, l-am studiat cum la Bucureşti, ce picioare are… l-am văzut de mult. Juca la 2004, el fiind noimebrie 2005 şi părea peste toţi. E foarte bun.

Borza joacă la Hagi că e bun. Nu… nu vrem să plece Radunovic sub nicio formă”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Noi vrem să avem adversare bune în play-off!”

Mihai Stoica a continuat și a vorbit despre așteptările sale de la play-off, fiind mulțumit de adversari: „Noi asta vrem, să avem adversare.

Noi nu vrem ca CFR să nu aibă adversare ca până acum. Adică a fost Craiova când și când. Avanatajul îl va avea echipa care evoluează cel mai bine în play-off.

ADVERTISEMENT

Cine va juca cel mai bun fotbal, va câștiga. Juca și Craiova, acum văd că nu mai joacă, noi când suntem sus, când suntem jos, Farul și ea”.

„Sepsi e echipă serioasă, a jucat mereu bine. Rapid joacă excepțional pe teren propriu și chiar și afară a făcut puncte bune.

Craiova mi s-a părut în cea mai slabă primă repriză dintre competitoare”, a mai spus MM Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „2” la meciul FC Voluntari – FCSB

ADVERTISEMENT