News

Dezvăluiri tulburătoare în cazul fetiței de 7 ani lovită mortal de o mașină: ”Mergea să-și cheme prietenii, să taie tortul”

Apar dezvăluiri de-a dreptul tulburătoare în cazul fetiței de 7 ani lovită mortal de o mașină, în Dolj. Micuța mergea să-și cheme prietenii la ziua ei.
18.08.2021 | 11:58
Dezvaluiri tulburatoare in cazul fetitei de 7 ani lovita mortal de o masina Mergea sasi cheme prietenii sa taie tortul
ADVERTISEMENT

Tragedie fără margini petrecută duminică în județul Dolj. O fetiță de 7 ani, care se plimba cu bicicleta, a fost ucisă pe loc de un șofer care circula cu viteză.

Între timp, în spațiul public au apărut informații tulburătoare legate de ziua tragediei. Chiar în clipa în care a sfârșit tragic pe șosea, fetița mergea să-și cheme prietenii de joacă la ziua ei.

ADVERTISEMENT

Fetița de 7 ani din Dolj, ucisă pe șosea chiar de ziua ei: ”Mergea să-și cheme prietenii, să taie tortul”

Fetița, din localitatea Bistreț, a fost lovită mortal de o mașină, duminică, 15 august. Era ziua ei onomastică și mergea să-și cheme prietenii la o felie de tort, potrivit Adevărul. Șoferul vinovat, care era prieten cu părinții micuței, a fugit de la locul accidentului.

”Când s-a întâmplat nenorocirea, Narcisa mergea să-şi cheme prietenii, să taie tortul. A luat bicicleta şi când a fost să traverseze strada, s-a uitat să vadă dacă trece vreo maşină.

ADVERTISEMENT

S-a şi oprit când a trecut una. Dar pe cea care circula cu viteză foarte mare nu a văzut-o. A azvârlit-o la vreo trei case depărtare”, povestește, îndurerată, mătuşa fetiței de 7 ani.

Mama fetiței, răpusă de durere

Părinții fetiței ucise în județul Dolj erau plecați la muncă în străinătate. Reveniți de urgență în țară după ce au aflat de tragedie, aceștia sunt dărâmați.

ADVERTISEMENT

”Mi s-a oprit inima, nu mai pot. Nu-mi vine să cred. Nu-mi vine să cred. Am vorbit cu ea pe la prânz, i-am spus să doarmă după-amiază şi seara, când taie tortul să-mi trimită şi mie poze.

Ea şi-a dorit mult să taie tortul cu prietenii, cu verişorii ei. Soacra mea i-a spus să stea mai bine acasă, dar ea nu a vrut. A zis că merge ea să cheme copiii. A plecat şi nu s-a mai întors”, a declarat mama fetiței, potrivit aceleiași surse.

ADVERTISEMENT

Șoferul vinovat de accident, arestat preventiv

Șoferul vinovat de decesul fetiței a fugit de la locul accidentului. El a fost prins după 24 de ore, timp în care și-a abandonat mașina și a dormit pe câmp.

Individul, în vârstă de 30 de ani, spune că nu a oprit de teama oamenilor care au fost martori la accident.

Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare de 30 de zile și este acuzat de ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului.

ADVERTISEMENT