News

Dezvăluiri uimitoare! Mihai Șora, acuzații grave la adresa lui Ion Iliescu: ”Trebuie să plătească pentru faptele sale de natură criminală”

03.10.2020 | 10:44
Dezvaluiri uimitoare Mihai Sora acuzatii grave la adresa lui Ion Iliescu Trebuie sa plateasca pentru faptele sale de natura criminala
ADVERTISEMENT

Filozoful Mihai Șora, care se îndreaptă spre vârsta de 104 ani, are un conflict indirect cu fostul președinte al României, Ion Iliescu, trecut și el de 90 de ani.

Șora îi transmite fostului șef de stat să trăiască destul de mult astfel încât să răspundă în fața justiției pentru ”faptele sale criminale”.

ADVERTISEMENT

Atacul filozofului la adresa lui Iliescu a venit prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook, acolo unde a răspuns unui internaut.

Mihai Șora, acuzații la adresa lui Ion Iliescu: ”Trebuie să plătească pentru faptele sale de natură criminală”

Filosoful Mihai Șora nu îi dorește moartea fostului președinte de țară, ci îi urează să trăiască destul de mult încât să răspundă în fața justiției pentru faptele sale criminale.

ADVERTISEMENT

Șora a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care vorbește despre ceea ce înseamnă a dori moarte cuiva. La un moment dat, un cititor face o trimitere către Ion Iliescu. Filozoful îi răspunde acestuia cu un atac indirect la adresa fostului președinte, care, în opinia sa, trebuie condamnat pentru faptele sale grave.

”Poți măsura anvergura intelectuală și morală a unui om după reacția la necazul semenilor. Să dorești suferința ori moartea cuiva (pe care, în treacăt fie amintit, nu-l cunoști personal, dar îl detești pentru că stă pe alt palier „ideologic“ – cu toată saturația semantică a acestui cuvânt, confuziile și zbuciumările provocate) nu doar te sluțește pe tine, purtător al urii, ci te și scoate din registrul umanității gânditoare.

ADVERTISEMENT

Sănătate tuturor.

Lui Ion Iliescu trebuie să-i doriți să trăiască îndeajuns de mult ca să dea seama, în fața Justiției pământești, pentru faptele sale (de natură criminală, da)”, scrie Mihai Șora pe Facebook.

Poți măsura anvergura intelectuală și morală a unui om după reacția la necazul semenilor. Să dorești suferința ori…

Geplaatst door Mihai ȘORA op Vrijdag 2 oktober 2020

Mihai Șora, vindecat de Covid-19

În luna iunie, Mihai Șora a dat de înțeles că s-a vindecat de Covid-19, la trei luni după ce soția sa, Luiza Șora, a lăsat un mesaj misterios prin care le-a transmis fanilor că ar fi luat noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Filosoful în vârstă de 103 ani le-a transmis urmăritorilor de pe Facebook că se simte mai bine și, mai mult, și-a cumpărat o tabletă pe care o folosește des.

În martie, soția lui Șora publica un mesaj misterios pe Facebook, prin care lăsa să se înțeleagă că amândoi s-au infectat cu Covid-19.

ADVERTISEMENT