Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Dezvăluiri uluitoare despre viitorul lui Dennis Man! Giovanni Becali îi ține în suspans pe șefii Parmei: „AC Milan îl vrea”. Când se va lua o decizie finală

Situaţia lui Dennis Man rămâne incertă. Cristi Coste şi Remus Răureanu au dezvăluit că Giovanni Becali ar putea forţa un transfer al atacantului în această vară.
02.07.2024 | 13:20
Dezvaluiri uluitoare despre viitorul lui Dennis Man Giovanni Becali ii tine in suspans pe sefii Parmei AC Milan il vrea Cand se va lua o decizie finala
Dezvăluiri uluitoare despre viitorul lui Dennis Man! Giovanni Becali îi ține în suspans pe șefii Parmei: „AC Milan îl vrea”. Când se va lua o decizie finală. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România a avut o evoluţie excelentă la Euro 2024 până în acum. “Tricolorii” au câştigat grupa E şi vor evolua în optimi împotriva Olandei. Mai mulţi “tricolori” s-au remarcat pe cea mai înaltă scenă şi sunt urmăriţi de echipele importante în perioada de mercato.

Dezvăluiri uluitoare despre viitorul lui Dennis Man! Giovanni Becali îi ține în suspans pe șefii Parmei

Cristi Coste şi Remus Răureanu a vorbit la FANATIK EURO despre situaţia lui Dennis Man. După ce Mihăilă şi-a prelungit contractul cu Parma, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Man, care e urmărit de echipe importante:

ADVERTISEMENT

“Giovanni Becali a fost la Parma şi a semnat prelungirea cu Mihăilă. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu Dennis Man. Vor urma discuţii după ce se va termina acest Euro.

Eu cred că are şi ceva oferte pentru Dennis Man. Depinde şi cum se termină Euro pentru Dennis Man. Giovanni Becali are o relaţie bună cu cei de la Borussia Dortmund.

ADVERTISEMENT

“AC Milan îl vrea şi este acolo”

A văzut meciul dintre Dortmund şi Atletico din loja de pe Metropolitano cu cei de la Dortmund. Nu doar Borussia Dortmund. Sunt echipe din Italia care îl vor pe Dennis Man.

AC Milan îl vrea şi este acolo. Aşa că, eu cred că dacă nu îi va creşte foarte mult salariul lui Dennis Man, nu ca la Mihăilă, care a ajuns la 1 milion pe an, sunt şanse mari ca Dennis Man să plece de la Parma.

ADVERTISEMENT

Dennis Man are undeva la aproximativ 900.000 de euro. E posibil să vrea o dublare de salariu”, a dezvăluit Cristi Coste la FANATIK EURO.

Remus Răureanu nu crede că e o coincidenţă că Vali Mihăilă şi-a prelungit contractul cu Parma, în timp ce Dennis Man, care a fost decisiv la Euro 2024, încă îi ţine în joc de glezne pe italieni:

ADVERTISEMENT

“Nu cred că este o coincidenţă că l-a securizat pe Mihăilă, care nu a făcut nimic notabil la acest Euro, dar nu a putut să prelungească înţelegerea cu Dennis Man, care a dat pase decisive, a contribuit”, a Răureanu.

ADVERTISEMENT
4,45 este COTA BETANO pentru calificarea României în sferturile EURO