Fotbal intern

Dezvăluirile antrenorului care a calificat-o pe FCSB în grupele Champions League. “Părinții mei au vrut să mă dea! Umblam tuns la chelie și cu rochie!”

01.03.2019 | 09:54
Dezvaluirile antrenorului care a calificato pe FCSB in grupele Champions League Parintii mei au vrut sa ma dea Umblam tuns la chelie si cu rochie

Dumitru Dumitriu, antrenorul care a calificat-o pe FCSB în premieră în grupele Champions League, a făcut dezvăluiri incredibile în legătură cu copilăria sa. Acesta susține că părinții săi au dorit să îl dea spre adopție și că umbla tuns la chelie și cu rochie, toate acestea deoarece cei care i-au dat viață își doreau fată și nu băiat.

Antrenorul care a calificat-o pe FCSB în grupele Champions League, dezvăluiri incredibile

“Părinţii mei după ce l-au făcut pe primul, au vrut să facă o fată. Când m-au văzut că sunt băiat, au vrut să mă dea. Şi taică-meu a zis: «lasă-l să stea aici cu noi». Eu eram tuns la chelie la vreo doi ani şi cu rochie. Umblam cu rochie. Că ei voiau fată. Ceva de groază”, a povestit antrenorul care a calificat-o pe FCSB în premieră în grupele Ligii Campionilor, conform Telekom Sport.

Dumitru “Țiți” Dumitriu a luat patru titluri, două Cupe și o Supercupă a României, plus trei calificări cosecutive în grupele Champions League. În prezent, acesta este managerul academiei de fotbal a FCSB-ului, după a colaborat cu Mirel Rădoi în perioada petrecută de actualul selecționer al echipei naționale a României U21 pe banca roș-albaștrilor.

Dumitru Dumitriu la meciul ASA Târgu Mureș – FCSB

Dumitru Dumitriu, despre cum a debutat în fotbal

Dumitru Dumitriu și a adus aminte și de momentul în care a avut primul contact cu fotbalul, la Rapid. “La opt ani, fratele meu era de câţiva ani acolo, e mai mare cu doi ani, Dumitriu II, Emil Dumitriu şi când m-am dus să mă înscriu el m-a dat afară din vestiar spunând că nu am ce căuta la fotbal. Şi atunci m-am dus la atletism, tot în clubul Rapid, am făcut nişte alergări pe margine, echipa mare făcea antrenament, era atunci Dongu portar cu Todor şi antrenor era Ghiliţan dacă nu mă înşel, şi domnul Ronai, care era un fel de consilier, făcea antrenament cu portarii.

Am trecut prin spatele porţii şi a venit o minge la mine şi am returnat-o din drop. Zice: «ia vino încoace, ce cauţi tu la atletism?». «Dacă la fotbal nu mă primeşte…». «Cine nu te primeşte?» «Fratele meu». «Te duci acolo mâine dimineaţă, la domnul antrenor Costea, care a trăit aproape 100 de ani şi îi spui că din partea mea. Şi să te bage la echipă». A doua zi m-am dus chiar pe scaunul fratelui meu, la locul unde se dezbrăca el, şi vroia să mă dea afară. Şi zic: «atenţie, m-a trimis domnul Ronai la echipa voastră». A început să râdă şi m-a primit”, a mai spus Dumitru Dumitriu.