News

Ce au descoperit anchetatorii în cazul milionarului care a vrut să-și înece soția în jacuzzi, după ce ar fi violat-o

17.08.2020 | 08:16
Ce au descoperit anchetatorii in cazul milionarului care a vrut sasi inece sotia in jacuzzi dupa ce ar fi violato
ADVERTISEMENT

Ies la iveală noi detalii șocante în cazul lui Mihai Bizu, dezvoltatorul imobiliar care a încercat să își înece soția în jacuzzi la scurt timp după ce a violat-o. În urma unor investigații amănunțite, medicii au constatat că femeia prezintă leziuni severe, ceea ce ne poate conduce la concluzia că între cei doi parteneri de viață au avut loc incidente mult mai grave.

Potrivit unor surse citate de cancan.ro, specialiștii au descoperit o plagă rezultată prin înjunghiere, acesta fiind și motivul pentru care Irina Popescu va rămâne internată în spitalul din Capitală și nu se va putea prezenta în fața instanței de judecată.

ADVERTISEMENT

Între timp, afaceristul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în ciuda încercărilor disperate de a amâna o măsură care era iminentă. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de omor și viol, iar dacă va fi găsit vinovat, Bizu riscă să-și petreacă următorii ani în spatele gratiilor.

Mihai Bizu și-ar fi înjunghiat soția înainte să încerce să o înece în jacuzzi

Reclamantei îi este teamă de pârât și consideră că acesta reprezintă un real pericol pentru integritatea sa fizică și psihică.

ADVERTISEMENT

Arată că sunt îndeplinite condițiile legale pentru emiterea acestui ordin, din înscrisurile de la dosar rezultând că pârâtul i-a provocat reclamantei leziuni fizice destul de grave, fiind vorba despre o plagă de cuțit și nicidecum una superficială și chiar pârâtul a recunoscut că mesajele depuse la dosar reprezintă corespondența lui”, se arată în documentul la care face referire sursa citată.

Cum răspunde Mihai Bizu acuzațiilor de viol: „Nu sunt reale”

Acuzat de viol, milionarul Mihai Bizu s-a apărat în fața instanței și a susținut că, de fapt, ar fi fost vorba despre un act consimțit, negând astfel „starea de pericol” la care face referire partenera sa. În aceste condiții, afaceristul susține că emiterea unui ordin de protecție este „neîntemeiată”.

ADVERTISEMENT

Cu privire la acuzațiile de viol, pârâtul a arătat că acestea nu sunt reale, iar fiecare raport sexual, inclusiv cel din noaptea dinspre vineri, 07.08.2020 spre sâmbătă, 08.08.2020, a fost consimțit.

Pe lângă faptul că nu există acte de violență exercitate asupra reclamantei și, pe cale de consecință, nu există o stare de pericol, cererea de emitere a ordinului de protecție este neîntemeiată și din alte puncte de vedere”, se arată în motivarea instanței.

ADVERTISEMENT
Tags: