Life

Dezvăluirile care îi fac praf imaginea lui Alin Oprea de la Talisman. Ce măsură drastică a luat familia după ce s-a afișat cu amanta

13.08.2020 | 11:10
Dezvaluirile care ii fac praf imaginea lui Alin Oprea de la Talisman Ce masura drastica a luat familia dupa ce sa afisat cu amanta
Dezvăluirile care îi fac praf imaginea lui Alin Oprea de la Talisman. Ce măsură drastică a luat familia după ce s-a afișat cu amanta. Sursa foto: apropotv.ro
ADVERTISEMENT

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, divorțează după 22 de ani de căsnicie după ce în ultimii doi ani a jucat la dublu. Muzicianul este îndrăgostit până peste cap de amantă, ajungând de nerecunoscut în ochii soției și a copiilor, Adrian și Melissa, care au luat o decizie radicală în privința propriului tată.

Atât soția, cât și cei doi copii au rupt orice fel de legătură cu Alin Oprea după ce au aflat că acesta are o relație cu o brunetă. Solistul și-a schimbat complet atitudinea față de Larisa, femeia care i-a fost alături în ultimii ani, fiind văzut recent în compania amantei, pe litoral.

ADVERTISEMENT

Alin Oprea a plecat de acasă și pare că nu-și mai ascunde sentimentele pentru frumoasa brunetă alături de care trăiește o poveste de dragoste de doi ani. Muzicianul a luat această decizie cu riscul de a nu mai fi primit înapoi în sânul familiei, copiii rupând orice fel de legătură cu el.

Dezvăluiri despre Alin Oprea și amantă. Copiii nu îi mai vorbesc

„Melissa şi Adrian au avut o perioadă grea. Prima dată au fost derutați, nu le venea să creadă, apoi după ce au conștientizat și au văzut cât de mult e schimbat tatăl lor, și felul în care vorbea cu mama lor, Larisa, au decis să oprească discuțiile.

ADVERTISEMENT

Ei nu-l mai recunosc, Alin e schimbat total, nu știm ce i-a făcut amanta, dar parcă e venit de pe altă lume”, a declarat o persoană apropiată soților Oprea, informează click.ro.

Larisa și Alin Oprea au avut o relație sudată, însă totul s-a schimbat în clipa în care femeia a luat decizia de a se muta în Londra pentru a fi alături de cei doi copii. Solistul a rămas acasă, împreună cu soacra sa care a avut grijă să nu-i lipsească nimic, asta până când și-a găsit amantă.

ADVERTISEMENT

Nu pot exprima în cuvinte iubirea mea pentru voi. La mulți ani iubirile mele, copiii mei perfecți! ❤️

Posted by Larisa Oprea on Saturday, August 1, 2020

Potrivit sursei citate, artistul vrea să o scoată vinovată de această situație chiar pe Larisa, în condițiile în care în ultimii doi ea a fost fidelă, iar el a jucat la două capete. Nu de puține ori amanta era cea care îl conducea la aeroport pentru a merge în Anglia la familia sa, Larisa aflând abia acum asta.

„Îşi acuză nevasta de lucruri ciudate, vrea să o scoată vinovată pe ea în faţa copiilor. E absolut de nerecunoscut!

ADVERTISEMENT

Gândiţi-vă că el în ultimii doi ani era adus la aeroport de amanta care posta imagini cu ei pe Facebook şi spunea că sunt fericiţi, iar el când ajungea în Anglia era ca o floricică, iubitor, respectuos, o alinta şi îi spunea acolo că abia aşteaptă să fie toţi acasă.

Nu dădea nimic de bănuit. Larisa a văzut postările acelei femei abia acum. Nu înţelegea cum a putut soţul ei să fie atât de duplicitar”, a mai dezvăluit persoana apropiată fostului cuplu Larisa – Alin Oprea.

ADVERTISEMENT