Life

Dezvăluirile dureroase ale lui Sebastian Chitoșcă. Din ce a ajuns să trăiască după divorț: “Am pierdut tot”

Sebastian Chitoșcă de la Survivor și-a găsit drumul, dar este fără prieteni falși, relații scurte cu femei. În schimb, visează fotbal și recunoaște că i-ar ajuta pe rivalii tradiționali ai FCSB.
01.07.2022 | 17:33
Dezvaluirile dureroase ale lui Sebastian Chitosca Din ce a ajuns sa traiasca dupa divort Am pierdut tot
Sebastian Chitosca ar juca pentru Dinamo chiar dacă a fost fotbalist la FCSB, a trecut peste divortul de Alexandra, dar, momentan, preferă să stea departe de prieteni și alte femei / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România 2021 a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre ce se petrece cu el, după câteva luni petrecute departe de atenția publicului. Cu o nouă meserie – cea de hairstylist -, fostul Faimos este, momentan, într-o perioadă în care se caută pe sine. Dar, ne spune fostul fotbalist, și-a revenit după divorț, visează să revină pe terenul de joc și s-a lămurit cum stau lucrurile atunci când vine vorba de prieteni, prietenii vechi și probleme.

Sebastian Chitoșcă de la Survivor are o nouă meserie, dar nu are job

Sebastian Chitoșcă anunța acum câteva luni că și-a găsit o nou pasiune: cea de frizer. Așa că s-a înscris la cursuri de specialitate, dar, momentan, nu profesează în domeniu. O va face, precizează fostul concurent de la Survivor România 2021, dar în viitor.

ADVERTISEMENT

”Am terminat acel curs de hair-stylist și am luat examenul cu 9,20. Dar, deocamdată nu practic această meserie. Consider că nu este momentul, acum, să mă apuc de așa ceva, dar, pe viitor, clar, îmi doresc să îmi deschid un salon și să activez în domeniu”, ne-a spus Sebastian Chitoșcă.

Până să se apuce de salonul pe care și-l dorește, Sebastian este într-o perioadă a căutărilor. ”Ușor, ușor, am reușit să mă pun pe picioare, după divorț, sunt ok. Sunt în București. Nu am niciun job, nu am nicio activitate din care să îmi produc bani.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, ca să fiu sincer, am trăit din ce am strâns. Mai făceam și din TikTok, am câștigat o sumă destul de mare de bani de acolo în două luni. Dar m-am oprit, pentru că e obositoare și treaba aceea, iar au am nevoie de liniște, să îmi pun ordine în gânduri”, ne-a dezvăluit în exclusivitate tânărul fost Faimos.

Sebastian Chitoșcă a divorțat, dar tot își iubește fosta soție

Chiar dacă divorțul dintre el și Alexandra a fost, cel puțin în presa mondenă, catalogat ca fiind dificil, Sebastian Chitoșcă susține că de fapt despărțirea lor a fost un lucru benefic. ”Să știi că, deși au trecut 9 luni și ceva de la divorț, îmi dau seama că abia de acum lucrurile se îndreaptă spre bine pentru mine.

ADVERTISEMENT

Acum sunt eliberat 100%, sunt împăcat cu ideea, și îmi dau seama că a fost, de fapt, ceva benefic. După divorț am realizat mai multe chestii… O iubesc, dar nu mai este iubirea aceea care să mă facă să mă împac cu ea. E o iubire bazată mai mult pe respect pentru omul cu care am trăit, nu mai poate fi vorba de o cale de întoarcere”, ne-a explicat fostul Faimos.

În exclusivitate pentru FANATIK, el a explicat și scenele în care a fost surprins, alături de Alexandra și de Poliție, în Germania, momentele respective fiind subiect de speculații pe seama relației care a fost între cei doi soți. Ba chiar, s-a vorbit și despre presupuse violențe.

ADVERTISEMENT

”Alexandra merită tot respectul pentru decizia pe care a luat-o cu divorțul”

”Imaginile din Germania sunt pentru că poliția a intervenit pentru că eu am schimbat butucul la ușă și așa e procedura. Ea a venit înapoi acasă, nu mai putea să intre în casă. Acolo așa se face, nu avea cu cine să vină decât cu Poliția. Dar nu sunt scene cu violență sau altceva. Noi vorbim de câteva luni, avem o relație ok, de amiciție.

Ea s-a despărțit de mine. În 8 ani s-au adunat chestii, eu în ultimii di, trei ani de relație am neglijat-o destul de mult jucându-mă pe calculator, sunt multe lucruri, dar sunt chestiuni care rămân în interiorul familiei. Sunt convins că și acum și peste 10 ani ea mă va iubi.

Sebastian Chitosca
Sebastian Chitoșcă de la Survivor a divorțat de Alexandra Tudor, frumoasa femeie cu care s-a iubit opt ani / Foto: Instagram

Alexandra merită tot respectul pentru decizia pe care a luat-o cu divorțul, e clar o femeie care întotdeauna când nu se simte bine va spune și va pleca, nu va sta acolo aiurea. Important e că suntem ok, sănătoși și că nu am lăsat copii după noi care să ne plângă, iar viața merge înainte”, ne-a spus Sebastian.

Sebastian Chitoșcă nu are nicio iubită! Și nici nu îi arde de vreuna

Sebastian Chitoșcă a vorbit și despre actualul său statut amoros. Și, cu sinceritate, ne-a recunoscut că nu are iubită. Ba chiar că nici nu îi arde să își facă vreuna. Trebuie, explică el, să își dea seama de anumite lucruri despre sine.

”Nu sunt implicat în nicio relație. Nu îmi stă gândul la niciun fel de relație. Nici măcar, sincer, nici la modul de discuții pe rețelele de socializare, nu îmi stă capul. Iar asta pentru că m-am închis în mine pentru o perioadă și am alte priorități.

Femeia ideală pentru mine nu cred că există. Prima oară trebuie să te cunoști tu pe tine. Eu, sincer, nu mă cunosc, lucrez la mine în continuare. Eu știu că am greșit în ultima relație, mi-am dat seama de greșelile pe care le-am făcut și învăț din ele. Omul cât trăiește, învață! Am învățat că degeaba iubesc dacă nu știu să o arăt. Adică, femeii trebuie să îi și arăți afecțiunea, nu ajunge să o spui. Acum o conștientizez…”, spune, sincer, Sebastian Chitoșcă.

Chiar dacă acum nu iubește vreo femeie, Sebastian Chitoșcă știe că nu va repeta greșelile pe care le-a făcut în relația cu fosta sa soție, Alexandra Tudor. ”La mine nu va exista să fac un copil cu o femeie și să fac atât de multe greșeli să mă despart.

Vreau să dau un exemplu, că tot văd prin showbiz relații care se destramă, părinți care se despart, după aceea fac copii cu alții. L amine nu o să existe așa ceva. La mine, prima mamă o să fie și ultima, chit că rămân cu ea, chit că nu. Alături de copil însă voi fi oricând”, ne-a mai spus fostul fotbalist.

Trădarea lui Sebastian Chitoșcă! ”M-aș duce să îi ajut pe cei de la Dinamo”

În exclusivitate pentru FANATIK, Sebastian Chitoșcă ne-a recunoscut că ar fi, oricând, dispus să revină în fotbal. Sebastian Chitoșcă a jucat, o bună bucată de vreme, la FCSB. Acum însă, pentru Dinamo, ar juca fără să stea pe gânduri chiar dacă amărâții ”câini roșii”, rivalii tradiționali ai FCSB, sunt în liga a II-a.

”Mi-aș dori din tot sufletul, așa cum îmi doream și de acum doi ani sau după ce m-am întors de la Survivor, să revin în lumea sportului, dar nu am unde. Este greu să revin undeva în momentul de față chiar dacă, la ce nivel de fotbalul la noi, în șase luni nu aș avea probleme.

Sincer, da, m-aș duce să îi ajut pe cei de la Dinamo. În situația mea, aș avea nevoie de trei luni de pregătire. Eu nu am avut accidentări sau chestiuni complicate, dar a trecut o perioadă lungă de inactivitate”, ne-a spus, în exclusivitate, Sebastian Chitoșcă.

Sebastian Chitoșcă de la Survivor a rămas singur cuc: ”Când ai probleme cu adevărat nu există niciun fel de prietenie”

Văzut ca unul dintre amicii apropiați ai lui Zanni, cel care a și câșltigat, spre bucuria lui Sebastian, Survivor România, Chitoșcă ne-a recunoscut că, de ceva vreme, se ține departe de cei care ar fi putut să îi fie catalogați prieteni.

”Nu am mai vorbit cu nimeni, pentru mine discuțiile cu lumea din trecut nu mai sunt. Mi-am dat seama că atunci când ai probleme cu adevărat nu există niciun fel de prietenie, oamenii uită de tine. Nu am așteptări de la vreo mare prietenie, făcută într-un show, niciodată, dar ca idee, fiecare are drumul lui”, spune Sebastian, dezvăluind că nu a mai ținut, în ultima vreme, legătura cu niciun fost concurent de la Survivor.

Ba chiar, ne-a explicat fostul Faimos, el, în aceste momente, este complet singur. Nu mai are prieteni, nu are iubită și a realizat că, de fapt, este o mare diferență între amiciția adevărată și faptul că a reușit să cunoască mulți oameni.

”Prieteni adevărați, să zic sincer, nici ăia din copilărie nu mai sunt. Eu am fost plecat în toate orașele, mi-am pierdut toate prieteniile… Sunt singur, dorm singur. Că mă cunosc cu multă lume, e una, dar prietenii… nu se prea pune problema”, a mai spus, pentru FANATIK, Sebastian Chitoșcă.

ADVERTISEMENT