Life

Dezvăluirile făcute de Ramona Olaru despre relația cu Faimosul Cătălin Cazacu: ”Nu știm încotro se duce”

Relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, deși surprinși în timpul unor săruturi fierbinți, pare să nu fie asumată răspicat de niciunul dintre cei doi.
23.10.2021 | 11:15
Dezvaluirile facute de Ramona Olaru despre relatia cu Faimosul Catalin Cazacu Nu stim incotro se duce
Catalin Cazacu si Ramona Olaru formeaza acum un cuplu Foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cel mai nou cuplu din showbiz, cel format dintre frumoasa Ramona Olaru și cuceritorul Cătălin Cazacu, amândoi vedete TV cu ceva vechime deja, pare să nu fie încă unul pe care cei doi şi-l asumă decât cu jumătate de gură.

Ce spune Ramona Olaru despre relația cu Cătălin Cazacu

„Da, nu suntem într-o relație neapărat! Suntem prieteni de mult și, în ultimul timp, am tot ieșit și ne-am apropiat… Nici noi nu știm încotro se duce, dar, ca și voi, așteptăm să vedem ce se întâmplă și cum o să simțim lucrurile.

ADVERTISEMENT

Momentan, e totul bine așa, ca o chestie de început în care nu s-au întâmplat cine știe ce lucruri. Abia ne-am pupat așa puțin și om vedea… Orice ar ieși sau nu, relația noastră a fost și va fi mereu una de o prietenie prea mișto, mai rară!”, a spus Ramona Olaru, ”Vecina” de la Neatza cu Răzvan și Dani pentru Cancan.

Iar declarația Ramonei Olaru care, de altfel, de o bună bucată de vreme este nedezlipită de Cătălin Cazacu, cei doi vizionând împreună și SF-ul Dune, pare să fie una chiar suspect de asemănătoare cu cele oferite de fostul Faimos, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu o vede pe Ramona ca pe o fată… extraordinară

Cătălin Cazacu, chiar dacă nu este genul de bărbat care să vorbească prea mult despre relațiile sale, preferând să le trăiască cât mai discret, a vorbit, pentru FANATIK, despre Ramona Olaru.

”Despre Ramona pot să spun doar că este o fată extraordinară. Noi suntem prieteni vechi, dacă cineva urmărea să vadă putea să observe că noi eram, adeseori, în aceleași locuri, ieșim împreună de multă vreme”, a precizat Cătălin Cazacu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

De altfel, a mai precizat Cătălin Cazacu, între el și Ramona Olaru este o relație veche de amiciție, el fiind cel care, la divorțul acesteia, a și consolat-o și spunea, încă de pe atunci, că o iubește.

”Suntem, în primul rând, amici. (…) Noi, indiferent de ce se va întâmpla, vom rămâne amici, prieteni”, mai spunea Cătălin Cazacu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, cuplu de probă?

”Sunt burlac și intenționez să rămân burlac”, a precizat Cătălin Cazacu pentru FANATIK în momentul în care ar fi trebuit să dezvolte ideea de planuri de viitor în compania Ramonei Olaru.

Iar cum Ramona Olaru pare și ea departe de a fi în situația de a avea o relație foarte serioasă în această perioadă, cuplul lor pare să fie unul ”pe probă”. Iar declarațiile făcute de Romana Olaru, cu ceva timp în urmă, despre cum vede ea lucrurile când vine vorba despre un cuplu par să explice perfect și aceste momente.

”Teama de abandon și teama de a nu sta singur au existat tot timpul în mine. Probabil că mai sunt câteva răni de genul acesta, dar, ușor-ușor, le tratez și mă bucur că sunt bine acum. Într-adevăr, a fost nevoie de un psiholog și în continuare este nevoie. Privesc altfel lucrurile și știu ce am de oferit și, în sfârșit, știu ce vreau de la un bărbat. Și am învățat să setez anumite limite, pe care n-am știut niciodată să le setez în relațiile pe care le-am avut, dar acum știu” , spunea Ramona Olaru pentru Cancan.

ADVERTISEMENT
Tags: