Fotbal international

Dezvăluirile Georginei Rodriguez despre Cristiano Ronaldo. Cum s-au cunoscut cei doi. FOTO + VIDEO

26.08.2019 | 19:10

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a făcut mai multe dezvăluiri despre cum este viața sa împreună cu starul portughez. Georgina a povestit cât de schimbată este viața ei de când și-a început relația cu jucătorul lui Juventus. Într-un interviu acordat presei din Anglia, modelul spaniol a relatat cum s-au întâlnit cei doi și care este cel mai important lucru în viața ei.

Dezvăluirile Georginei despre Cristiano Ronaldo: „A fost dragoste la prima vedere”

Georgina Rodriguez a povestit momentul primei întâlniri cu Cristiano Ronaldo și ce a simțit când l-a cunoscut. „Ne-am întâlnit la Gucci, unde lucram ca asistentă de vânzări. Câteva zile mai târziu ne-am întâlnit la un eveniment al brandului. Atunci am început să vorbim mai mult, puteam să mă exprim altfel decât atunci când mă aflam la muncă. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi.”

„Îmi place să-mi petrec timpul mai mult acasă decât în altă parte pentru a putea fi mai aproape de copii. Ei vor fi întotdeauna pe primul plan.”, a mai spus Georgina Rodriguez.

„Nu banii aduc fericirea”

„Am cea mai mare avere pe care aș putea să o am, sănătatea și o familie fericită. Tatăl meu a decedat în urmă cu câteva luni după o lungă luptă cu o boală. Atunci mi-am dat seama că cel mai important în viață este sănătatea. Acesta este luxul meu. Fără sănătate nu avem nimic, cel mai important lucru pentru mine este să știu că toată lumea este bine.”, a povestit modelul.

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo
Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo

„Starea mea financiară este foarte bună, dar îmi poate aduce și probleme. Uneori nu este ușor să ai mulți bani pentru că trebuie să fii cumpătat. Desigur, averea mă ajută să am tot ce îmi doresc, însă nu îmi poate aduce anumite lucruri mult mai importante.”, a încheiat Georgina Rodriguez.

  • 25 de ani are Georgina Rodriguez