Fotbal intern

Dezvăluirile lui Borcea din închisoare: „Dădeam cu bidonul după șoricei”

03.07.2018 | 16:19
Dezvaluirile lui Borcea din inchisoare Dadeam cu bidonul dupa soricei
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea a fost eliberat luni din închisoare, după o perioadă de 4 ani și 4 luni petrecută după gratii, în urma condamnării din „Dosarul Transferurilor”. Fostul acționar dinamovist a dezvăluit condițiile grele în care a trăit în închisoare.

„De ce a fost greu în închisoare? Acolo e o altă lume. Noi nu aveam nici duș în cameră, am fost 200 de deținuți la 6 dușuri, doar două ore pe zi. Aveam apă caldă de două ori pe săptămână. Când mergeam la baie dădeam cu bidonul de apă să fugă șoriceii. Noroc cu Victor că nu se speria când aruncam cu bidonul. A fost un șoc din care sper să-mi revin când mai repede”, a povestit Cristi Borcea, la România Tv.

ADVERTISEMENT

Borcea a rămas cu traume după perioada din închisoare

Cristi Borcea susține că a rămas cu sechele din cauza perioadei petrecute după gratii: „Va lăsa însă urme adânci. Nu pot să dorm fără 4 medicamente seara. Sunt trecute în fișa mea de penitenciar, nu e un secret. La 5 jumătate dimineața spălam culoarele secției eu cu Victor.”

El susține că a fost tratat incorect de statul român și s-a comparat cu felul în care au fost tratați Leo Messi și Cristiano Ronaldo, cei care au comis aceeași faptă ca el: „Am fost primul care a plătit prejudiciul, 1,5 milioane penalități și 500.000 de euro în solidar. Păi uitați-vă la Messi, la Ronaldo. Au prejudicii de 30 de milioane și nu se întâmplă nimic. Statul român are ură, este incredibil, pe străini îi interesează să recupereze banii. Așa fac statele din Spania, Italia sau Anglia. Ați mai văzut pe undeva să se facă închisoare pentru fotbal? Noi am fost primii, cu noi s-a început!”, a mai zis Cristi Borcea la RTV.

ADVERTISEMENT