Dezvăluirile lui Brănescu despre antrenamentele cu Ronaldo: “E un tip umil”. Ce a discutat CR7 cu românul

EXCLUSIV FANATIK
Mirela Apostol   
in Special Fanatik
10/08/2018, 13:23
Dezvăluirile lui Brănescu despre antrenamentele cu Ronaldo: “E un tip umil”. Ce a discutat CR7 cu românul GALERIE FOTO EXCLUSIV FANATIK
Laurenţiu Brănescu s-a fotografiat alături de Cristian Ronaldo după un antrenament la Juventus

Laurenţiu Brănescu, fostul portar de la FC Dinamo Bucureşti a revenit la Juventus Torino, acolo unde se pregăteşte alături de jucători cu nume uriaşe. Unul dintre ei, Cristiano Ronaldo, care a produs surpriza acestei veri atunci când s-a transferat de la Real Madrid la Juve.

Goalkeeper-ul în vârstă de 24 de ani mai are contract cu “Bătrâna Doamnă” până în vara anului 2020 şi speră să rămână în continuare la campioana Italiei, însă nu exclude o eventuală revenire în ţară dacă se va pune problema unui nou împrumut. După doi ani petrecuţi la FC Dinamo Bucureşti, Brănescu a revenit la antrenamentele lui Juve, acolo unde colegul Cristiano Ronaldo trage tare, în tăcere. Despre cum sunt şedinţele de pregătire alături de deţinătorul a cinci baloane de aur, colegii de la Juve şi ce a lăsat în urmă la Dinamo, Brănescu a vorbit pentru FANATIK.RO.

Brănescu, despre antrenamentele cu Ronaldo

Ce faci? Care e situaţia ta acum?

– Sunt la Torino, mă antrenez aici. Acum, au făcut Juventus B și există o posibilitate foarte mare să rămân aici. Sper să se şi întâmple asta, vom vedea. Momentan, nu am mai multe detali despre asta. Când am revenit m-am antrenat alături de jucătorii care au fost la Mondial, Dybala, Ronaldo, Cuadrado, Douglas Costa şi Mandzukic, restul echipei a fost în America. Eu îmi doresc să rămân şi să joc pentru că vin după o nouă accidentare. Vreau să fiu pe teren şi dacă va fi să merg la o echipă mai mică pentru asta, voi merge. Nu va fi o problemă pentru că prioritatea mea este să fiu cât mai mult pe teren.

Cum caracterizezi experienţa ta la Dinamo?

– La Dinamo a fost o experiență pozitivă din toate punctele de vedere. Chiar dacă am avut și momente bune şi, uneori, mai puţin bune, per total m-a ajutat perioada petrecută la Dinamo. Mă bucur că am ales să vin în ţară acum doi an, a fost o perioadă frumoasă  şi o experienţă care m-a ajutat.

“Dacă îşi rezolvă problemele, Dinamo va fi surpriza campionatului”

Ai mai reveni în Liga Betano?

– Pentru moment nu, nu aş mai reveni, îmi doresc foarte mult să joc afară, dar dacă va exista posibilitatea pe viitor să revin, de ce nu? Vom vedea ce va fi.

Ce părere ai despre ce se întâmplă acum la Dinamo?

– La Dinamo lucrurile sunt clare, au venit câţiva jucători noi, e normal să aibă câteva dificultăţi în timpul meciurilor pentru că încă nu s-au creat relaţii de joc. Cu siguranţă aceste lucruri se vor regla şi echipa va juca mult mai bine. Consider că Dinamo ar putea fi surpriza campionatului dacă îşi rezolvă problemele din defensivă.

Cum a fost revenirea la Juve?

– A fost foarte plăcut să revin, m-am revăzut cu colegii cu care am crescut practic. E foarte bine să fii aici, nu ne lipseşte nimic. Atmosfera este frumoasă şi ne pregătim foarte bine.

“Ronaldo dă totul”

– Ce părere ai despre Cristiano Ronaldo?

Este un model pentru noi toţi, se antrenează foarte mult. Este un tip umil, foarte prietenos, care dă totul  la fiecare antrenament. Când a venit la Juventus, ne-a salutat, s-a prezentat, apoi a intrat la antrenament. Este foarte serios, se antrenează din greu şi niciodată nu vorbeşte în timpul şedinţelor de pregătire.

– Cum este să-l ai coleg?

Este foarte motivant, un profesionist. Am vorbit cu el după unul dintre primele antrenamente de la Juventus. M-a întrebat de unde sunt iar când i-am spus că vin din România m-a întrebat dacă îl cunosc pe Marius Niculae şi mi-a vorbit despre Ladislau Boloni.

– Cu cine te înţelegi cel mai bine de la Juventus?

Cu Leonardo Bonucci şi Giorgio Chiellini, pe care îi cunosc de foarte mult timp. Au venit apoi jucători noi cu care eu nu am mai avut posibilitatea de a mă antrena, fiind împrumutat la Dinamo.

300.000 de euro este cota de piaţă a lui Laurenţiu Brănescu

1,94 m are jucătorul lui Juventus Torino

2 ani a jucat goalkeeper-ul la FC Dinamo Bucureşti, sub formă de împrumut

Fotbaliştii dinamovisti printre care Sergiu Hanca şi Laurenţiu Brănescu salută galeria după meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna si Dinamo Bucureşti, din cadrul Ligii 1 Betano
Închide ×