Life

Dezvăluirile lui Marian Râlea despre Abracadabra. Gestul făcut de magician pentru copii, în pandemie

Aproape două generații de copii au urmărit cu sufletul la gură Abracadabra. Marian Râlea a făcut dezvăluiri despre emisiunea sa de suflet.
04.09.2021 | 16:15
Dezvaluirile lui Marian Ralea despre Abracadabra Gestul facut de magician pentru copii in pandemie
Dezvăluirile lui Marian Râlea despre Abracadabra. Gestul făcut de magician pentru copii, în pandemie
ADVERTISEMENT

Marian Râlea este îndrăgit atât de copii cât și de adulți. A avut numeroase roluri în piese de teatru sau filme, dar pentru cei mai mulți a rămas Magicianul, personajul pe care l-a interpretat cu atâta dăruire.

Chiar dacă emisiunea nu se mai difuzează, Marian Râlea a continuat să rămână alături de cei mici.

ADVERTISEMENT

Mai mult, în perioada pandemiei a înregistrat o serie de povești pentru copii.

Dezvăluirile lui Marian Râlea despre Abracadabra

Abracadabra a fost un adevărat fenomen care a influențat mii de copii. Marian Râlea, cel care ani de zile a fost Magician al Poveștilor a vorbit despre celebra emisiune.

“Unii spun că Abracadabra a fost un fenomen, dar pentru noi a fost o joacă. Pentru noi era importantă povestea voiam să educăm copiii și orice gest al nostru conținea educație. Nu ne-am propus lucruri mari, ne-a plăcut să ne jucăm”, a dezvăluit actorul pentru Libertatea. 

ADVERTISEMENT

Marian Râlea și-ar fi dorit să apară și alte proiecte asemănătoare pentru cei mici, dar a durat foarte mult timp până s-a întâmplat acest lucru. Actorul spune că după părerea lui există puține persoane care își doresc să fie actori pentru copii. 

“A apărut acest fenomen numit Gașca Zurli. I-am ajutat cu sfaturi pe cei de la Zurli și le-am dat costumul de vrăjitoare din Abracadabra”, a mai spus Râlea.

ADVERTISEMENT

În perioada pandemiei, Magicianul a rămas alături de cei mici. A înregistrat peste 80 de povești care au putut să fie urmărite pe YouTube, pentru că prichindeii încă adoră poveștile chiar dacă au la dispoziție altă de tehnologie decât cei din anii ’90.

Marian Râlea este profesor la Universitatea din Sibiu

Marian Râlea își dedică tot timpul meseriei sale. Când nu urcă pe scenă le predă tinerilor studenți de la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu.

ADVERTISEMENT

“Îi învăț și eu ce pot (râde). Comparativ cu noi, au aceeași voință de a face, aceeași neștiință de a ajunge, sunt de pus pe rană sau de scos în stradă, să-i faci de râs.

Dar calitatea lor cea mai mare este că sunt tineri, că au timp și au voie să greșească”, a mai spus actorul pentru Libertatea.

ADVERTISEMENT