Sport

Dezvăluirile lui Răzvan Lucescu despre „Gigi Becali de la Salonic”: „A avut un atac foarte agresiv la adresa mea. Tot el m-a făcut antrenorul de astăzi”

Răzvan Lucescu a făcut mai multe dezvăluiri despre Ivan Savvidis, patronul lui PAOK, care l-a ajutat în cariera sa, după cum susține tehnicianul.
08.06.2022 | 23:47
Dezvaluirile lui Razvan Lucescu despre Gigi Becali de la Salonic A avut un atac foarte agresiv la adresa mea Tot el ma facut antrenorul de astazi
Dezvăluirile lui Răzvan Lucescu despre „Gigi Becali de la Salonic” Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Răzvan ucescu, antrenorul lui PAOK Salonic, a explicat câteva momente tensionate cu patronul său, mărturisind că din fiecare discuție a învățat câte ceva și așa a reușit să își formeze mentalitatea de campion.

Dezvăluirile lui Răzvan Lucescu despre „Gigi Becali de la Salonic”

Răzvan Lucescu a făcut mai multe dezvăluiri despre Ivan Savvidis, patronul lui PAOK: „Cupa de anul acesta ne-a fost furată, VAR-ul poate fi foarte ușor manipulat.

ADVERTISEMENT

Eu vă spun foarte clar că știu, ce s-a întâmplat în meciul cu Panathinaikos din play-off și ce s-a întâmplat în cupă”.

„Am avut o discuție în 2018, pierdusem un meci cu BATE Borisov. Patronul a fost foarte supărat de înfrângere, noi eram atunci la 8 puncte distanță față de locul 2.

ADVERTISEMENT

A avut un atac atât de agresiv la adresa mea, după ce ne-a strâns pe toți, că de ce l-am băgat pe ăla, de ce nu pe ăla, de ce nu am făcut, etc.

Eu mă gândeam să plec după acest moment, am mers după cu staff-ul la un restaurant și a venit și el după jumătate de oră și mi-a explicat că trebuie să pună presiune pe mine, să nu ne culcăm pe ureche.

ADVERTISEMENT

Eu îi sunt recunoscător lui, pentru că dacă nu ar fi fost el, nu aș fi fost antrenorul de astăzi, cu o mentalitate de câștigător”, a mai spus Răzvan Lucescu, la TV DigiSport.

„Mi-a zis răspicat că m-a adus pentru trofee, nu pentru vise!”

Răzvan Lucescu a continuat și a vorbit despre momentul în care și-a dat seama că PAOK poate câștiga campionatul: „Eu zisesem la un moment dată că a câștiga campionatul cu PAOK e un vis.

ADVERTISEMENT

Ne-a luat pe toți șase din staff în câte o conferință, așa făcea el. Când a ajuns la mine, m-a întrebat ce înseamnă vis?”.

„Mi-a zis că m-a adus pentru trofee, nu pentru vise. Și atunci mi-am dat seama că omul ăsta are dreptate și așa mi-am format mentalitatea de câștigător.

De ce să fie imposibil să câștigăm campionatul? Dacă nu reușeam, plecam și venea altcineva și aia era, dar chiar am dat totul și am reușit să fac ce ne-am propus!”, a mai spus Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT