Dezvăluirile Simonei: "După Miami, Darren a încetat să mai lucreze cu mine!"

Simona Halep a cucerit pentru a doua oară la rând trofeul la Madrid, dupăc e s-a impus în două seturi în faţa Kristinei Mladenovic. La finalul meciului, sportiva naostră a aceceptat să vorbească despre momentul de la Miami, când s-a răstit la antrenorul său, Darren Cahill şi a dezvăluit că autralianul a refuzat să mai lucreze cu ea atunci.

„Acum pot, în sfârşit să vorbesc despre asta. Am pus acum câteva săptămâni că voi spune mai târziu. Azi, la festivitatea de premiere, i-am mulţumit lui Darren pentru că s-a întors. După Miami, a încetat să mai lucreze cu mine pentru că a fost supărat după acel meci cu Konta. Nu a fost supărat pentru că am pierdut, ci din cauza atitudinii mele şi pentru că a simţit că am renunţat. De aceea am început să lucrez din greu la atitudine, la mentalitate, pe plan psihologic.

Azi am arătat că e o nouă Simona, una care nu mai renunţă, chiar dacă am pierdut un set secund strâns. Mă face să mă simt mândră că am putut să schimb asta într-un timp atât de scurt. Acum vreau să păstrez asta şi să o întăresc. Nu vreau să mai pierd acest lucru, pentru că personalitatea mea poate să fie un pic nebunească pe teren. Tot ce trebuie să fac este să stau calmă pe teren, pentru că atunci când sunt calmă, văd jocul mai bine şi înţeleg ce face oponentul. În felul acesta, pot să joc tenis mai bine”, a spus Halep pentru WTA Insider.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Botoşani - Craiova
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091