Fotbal intern

Dezvăluirile tulburătoare ale lui George Țucudean despre problemele de sănătate: „Dacă se va mai întâmpla, voi pune punct!”

18.04.2020 | 11:12
Dezvaluirile tulburatoare ale lui George Tucudean despre problemele de sanatate Daca se va mai intampla voi pune punct
ADVERTISEMENT

George Țucudean a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut la inimă și a mărturisit că a luat în calcul retragerea definitivă din fotbal.

Dezvăluirile lui George Țucudean despre problemele de sănătate

George Țucudean a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut în trecut: Am avut meci cu Voluntari într-o iarnă, am câştigat cu 5-0 sau 5-1. Am dat trei goluri, asta ştiu sigur.

ADVERTISEMENT

Era un frig afară, erau vreo -12 grade şi chiar îi ziceam arbitrului înainte de meci, fă reprizele mai scurte, că îngheţăm aici. Era terenul îngheţat bocnă. După meci, fiind obosit nu prea pot să dorm după efort”.

„Stăteam întins pe spate şi simţisem ca o pauză, ca şi cum rămâi fără aer o fracţiune de secundă. A fost una, după vreo cinci minute alta, după vreo 10 minute alta şi i-am dat mesaj doctorului.

ADVERTISEMENT

Am văzut că nu răspunde, probabil dormea, era vreo 2 noaptea. Apoi i-am dat mesaj kinetoterapeutului, după aceea l-am sunat pe doctor şi în momentul în care l-am sunat pe doctor începuse un atac de panică”, a spus George Țucudean.

„Dacă se va mai întâmpla, voi pune punct!”

George Țucudean a suferit o operație la inimă și a dezvăluit că dacă va mai trece printr-o astfel de experiență nedorită, va pune punct carierei sale de jucător profesionist.

ADVERTISEMENT

„M-am obişnuit cu această idee şi dacă mai păţesc vreodată sau dacă se va mai întâmpla, voi pune punct şi cu asta basta. Dacă un singur doctor îmi spunea ai putea să păţeşti ceva, atunci puneam punct şi la revedere, dar niciunul nu mi-a zis că aş putea să păţesc ceva.

Eu nu am avut acele stări înainte şi au venit ca orice lucru nou. Eram foarte disperat, pentru că mă opream din tot ce făceam, gata acum mor”, a mai spus George Țucudean.

ADVERTISEMENT
  • 1.400.000 de euro este cota de piață a lui George Țucudean