News

Dezvăluirile unui coleg al Mariei Macsim Nicoară! Soprana nu mai suporta umilințele soțului și plănuia să divorțeze

15.05.2020 | 17:19
Dezvaluirile unui coleg al Mariei Macsim Nicoara Soprana nu mai suporta umilintele sotului si planuia sa divorteze
ADVERTISEMENT

În timp ce soprana Maria Macsim Nicoară se zbate între viață și moarte pe patul de spital, medicii fiind în continuare extrem de rezervați în privința șanselor de supraviețuire, ancheta oamenilor legii își urmează cursul firesc și scoate la iveală noi detalii incredibile. În plus, tot mai mulți apropiați contrazic cele spuse de soțul victimei, cum că aceasta ar fi alunecat pe scări din pricina băuturilor alcoolice pe care le consumase și lasă de înțeles că în mariajul lor nu ar fi doar lapte și miere.

Maria Macsim Nicoară era „terorizată” de soț și voia să divorțeze

Rude, prieteni sau colegi din cadrul Operei Naționale Române Iași, cu toții o descriu drept o persoană „discretă” și vorbesc despre nenumăratele umilințe pe care le-ar fi suportat de-a lungul timpului din partea bărbatului. Până la un punct, însă, când ar fi început să se gândească din ce în ce mai serios să divorțeze.

ADVERTISEMENT

Totodată, apropiații insistă asupra faptului că victima nu era o consumatoare înrăită a băuturilor alcoolice, spre deosebire de Codrin Nicoară și pun întreaga situație pe seama stresului provocat de certurile cu partenerul de viață, care „o teroriza”.

Dacă bea, se comporta urât cu ea, vorbea urât, o umilea, inclusiv faţă de colegii de pahar pe care îi aducea în casă. Ca să vorbească cu prietenii la telefon, Maria trebuia să se ascundă prin casă de frică.

ADVERTISEMENT

Nu a venit niciodată nici la universitate şi nici la Operă cu semne de violenţă evidente, dar, în schimb, brusc anunţa telefonic câte un concediu medical de azi pe mâine. A încercat să îşi salveze căsnicia”, a dezvăluit un apropiat al sopranei, sub protecția anonimatului.

Ce a făcut victima în ziua accidentului

Acesta susține, totodată, că Maria Macsim Nicoară a petrecut weekend-ul de dinaintea tragediei la părinți, în județul Bacău, în timp ce soțul ar fi preferat să rămână acasă, „ la o bere” cu un prieten. Fiind ziua de naștere a tatălui său, mezzosoprana a consumat băuturi alcoolice, însă nu mai mult de un pahar sau două, afirmă persoana respectivă pentru ziaruldeiasi.ro.

ADVERTISEMENT

Maria este o persoană discretă, ținea la imaginea ei şi implicit la cea a familiei. Muncea foarte mult, atât la universitate, cât şi la Operă. Când am văzut declaraţia lui Codrin cu alcoolul, m-am revoltat, pentru că nu este adevărat”, a completat o altă prietenă a victimei.

În schimb, Codrin Nicoară le-a declarat anchetatorilor că soția sa a căzut sâmbătă seara pe scările interioare în formă de spirală, după ce a consumat o cantitate destul de mare de alcool. Mai mult, bărbatul a suținut că a găsit urme de vomă la capătul scărilor, semn că Mariei Macsim Nicoară i s-a făcut rău înainte să cadă.

ADVERTISEMENT

De altfel, analizele făcute la spital ar fi indicat o alcoolemie de 0,40 miligrame alcool pur în sânge, valoare care chiar dacă este destul de mică, ridică semne de întrebare, având în vedere că timpul scurs între momentul în care a fost găsită și cel în care au fost anunțate autoritățile este destul de mare.

ADVERTISEMENT