Fotbal intern

Dezvăluirile unui fost jucător de la FCSB: ”Gigi Becali e influențat. Mihai Stoica nu m-a vrut”

04.04.2019 | 12:52
Dezvaluirile unui fost jucator de la FCSB Gigi Becali e influentat Mihai Stoica nu ma vrut

Fostul jucător al echipei FCSB, Adrian Cristea, a făcut câteva dezvăluiri din perioada în care a jucat pentru ”roș-albaștri” și a spus că nu a fost dorit de Mihai Stoica, iar finanțatorul Gigi Becali, care se afla în acel moment la închisoare, era influențat de apropiații săi. ”Prințul” a vorbit și despre faptul că nu s-a înțeles cu Marius Șumudică la Concordia Chiajna, dar nu are nicio problemă cu el.

Dezvăluirile unui fost jucător de la FCSB despre Gigi Becali și Mihai Stoica: ”Mie personal nu mi se spunea nimic”

”Am vorbit o dată sau de două ori cu domnul Becali la telefon. Mi-a spus la momentul respectiv că mă vrea la Steaua, că-i place de mine și că m-a vrut de mult timp. A fost o experiență bună la Steaua. Cred că orice jucător e tentat să meargă la Steaua. Gigi e influențat foarte mult de cei de pe lângă el. Nu sunt mulți. Un club ca Steaua are prea puțini oameni care să conducă”, a declarat Adrian Cristea pentru gsp.ro.

”Nu eram dorit de cei de pe lângă Gigi. De Mihai Stoica, de toți cei de pe acolo. Mie personal nu mi se spunea nimic, dar vă dați seama ce-i băgau în cap lui Gigi Becali! Față-n față nu mi-a reproșat nimeni nimic. Eu m-am înțeles foarte bine cu Reghecampf atunci. După 6 luni în care i s-au băgat tot felul de chestii în cap, Gigi a spus gata! Reghe nu putea să-și sacrifice relația cu Gigi pentru un jucător. Mi-a plăcut cum antrena Reghecampf”, au fost dezvăluirile făcute de fostul jucător de la FCSB despre Gigi Becali și Mihai Stoica.

Adrian Cristea în duel cu Cristian Bărbuț în timpul unui meci FCSB - ACS Poli Timișoara
Adrian Cristea în duel cu Cristian Bărbuț în timpul unui meci FCSB – ACS Poli Timișoara

”Nu sunt cu mister în sus, mister în jos”

Adrian Cristea a povestit și despre perioada petrecută la Concordia Chiajna: ”Când am ajuns la Chiajna am ajutat la evitarea retrogradării, apoi am prelungit contractul, gândindu-mă că pot realiza mai mult. Mi-am și pus în contract primă de Cupa României, primă de calificare în play-off sau în cupele europene. Șumudică era antrenor atunci. N-am avut nimic de împărțit cu el, poate nu ne-am înțeles noi. Sunt un tip mai introvertit, mai rece, nu sunt cu mister în sus, mister în jos”.

Cel supranumit ”Prințul” a povestit și episodul în care a ratat un transfer în Spania din cauza soției lui Ionel Dănciulescu. Adrian Cristea a spus că atacantul dinamovist se afla la Hercules Alicante, iar conducătorii clubului l-au întrebat despre fostul său coleg de la Dinamo, dar acesta și-a lăsat soția să vorbească. Dănciulescu a negat această versiune și l-a atact dur pe Cristea, pe care l-a făcut mincinos.