Fotbal intern

Dezvăluirile unui fost jucător important în Liga 1: “Se joacă la pariuri! Fotbaliştii sunt neplătiţi, vreţi să stea numai cu pizza?!”

25.01.2019 | 13:01
Dezvaluirile unui fost jucator important in Liga 1 Se joaca la pariuri Fotbalistii sunt neplatiti vreti sa stea numai cu pizza

Cristi Pulhac a făcut dezvăluiri despre fenomenul pariurilor printre jucătorii din primele două ligi ale României după scandalul apărut cu Mihai Voduţ, atacantul Viitorului prins că îşi trimitea fosta prietenă să îi depună la case biletele de pariuri pe meciurile echipei sale. Fostul fotbalist al lui Dinamo a explicat că salariile mici şi faptul că se întârzie plata jucătorilor sunt principalele motive care îi imping pe fotbalişti să îşi caute şi “venituri suplimentare”.

“Se joacă la pariuri. De unde îmi dau seama? Sunt salarii foarte mici în Liga a 2-a şi nici aşa nu sunt plătite. Jucătorii au şi ei familii, iar când ai trei luni şi nu aduci niciun ban în casă. Plus, că sunt unii din familii mediocre sau mai sărăcuţe, nu au ajutor şi atunci…joacă de toate, tenis, orice!”, a spus Pulhac la emisiunea Prosport Live.

Cristi Pulhac, dezvăluiri despre cum pariază fotbaliştii din Liga 1: “Jucătorii erau neplătiţi de 7-8 luni!”

Cristi Pulhac a vorbit despre pariurile jucătorilor din Liga 1 dând exemplul cazului său de la Petrolul, când nu a fost plătit timp  de aproape un an de zile. Fostul fundaş stânga afirmă că mulţi jucători nu mai aveau nici măcar ce să mănânce şi spune că astfel de cazuri îi fac pe jucători să lase orice frică la o parte. “Cine şi-a strâns bani în carieră joacă de plăcere, dar cine nu…”, e reacţia edificatoare a lui Pulhac.

“Cred că şi la Liga 1 se pariază. Uite, cazul Timişoara! Jucătorii erau neplătiţi de 7 – 8 luni. Ce să faci, să stai numai cu pizza?! La Petrolul am fost neplătiţi aproape un an. Nu am recuperat niciun ban nici acum. De ce? La noi dacă se dă o lege, se dă şi ceva ca să o ocoleşti. S-a intrat în insolvenţă, apoi în faliment…Cine şi-a strâns bani se descurcă, joacă de plăcere, dar cine nu…Ne împrumutam între noi, unii nu aveau nimic în frigider! Bine, acum nu le pune nimeni patronilor sabia deasupra capului. ‘Dă-le banii jucătorilor’, spun asta la modul general. Nu îmi duc aminte ca jucătorii să se grupeze, să ceară socoteală pentru că patronul spune: ‘Du-te, că vine altul’. Zice că sunt o sută la uşă. Se practică asta, au de unde alege”, a fost declaraţia lui Pulhac.