Un fost rapidist a rupt tăcerea după ce a ajuns în Franţa: “Nu aveam nici hîrtie igienică!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
02/08/2016, 09:41
Un fost rapidist a rupt tăcerea după ce a ajuns în Franţa: “Nu aveam nici hîrtie igienică!” GALERIE FOTO

Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca Rapid să fie exclusă din Liga 1, toate acestea după ce giuleştenii au intrat în procedura de faliment.

Fostul jucător al formaţiei FC Rapid, marocanul Saifeddine Alami a profitat de situaţia din Giuleşti şi a semnat cu o altă echipă. Fotbalistul în vîrstă de 23 de ani a ajuns la Paris FC, grupare retrogradată în Liga Naţională (a treia divizie a Franţei) şi nu a uitat să povestească despre drama trăită la Rapid.

“S-au întîmplat lucruri incredibile la Rapid, de neacceptat într-un fotbal profesionist. În cantonamentul de la Pro Rapid, nu aveam nici hîrtie igienică”, a spus Alami.

200.000 de euro este cota lui Alami, conform transfermarkt.com

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×