Dezvăluirile unui politician român: “Avem carne din rezerva NATO de 40 de ani, care vine pe şestache”

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
29/07/2016, 13:44
Dezvăluirile unui politician român: “Avem carne din rezerva NATO de 40 de ani, care vine pe şestache”

Deputatul PNL Mircea Dolha a spus joi seara, la Antena 3, că în ţara noastră ajunge carne congelată de 40 de ani şi susţine că şi el, care a deţinut o fabrică de mezeluri, putea să cumpere astfel de marfă, la un preţ mic. Declaraţiile politicianului vin să întărească parcă afirmaţiile făcute în martie de ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, cel care spunea că ”a fost carne de vită congelată de 40 de ani care a ajuns în România”.

“Cunosc foarte bine ce se întâmplă în România. Zicem că avem corupţie în ţara noastră, dar este floare la ureche faţă de ce se întâmplă în unele ţări europene. Hai să îi spunem Comisiei Europene că avem carne din rezerva NATO de 40 de ani care vine pe şestache şi sunt invitaţi importatorii să o ia. Eu vorbesc în cunoştinţă de cauză, pentru că timp de 12 ani, am deţinut în privat o fabrică de mezeluri. Există o bursă ascunsă: primeşti mailluri, telefoane în care ţi se spune că ţi se oferă marfă ieftină de acolo, se aduce direct, cu condiţia să fii tu cel care o ia”, a declarat Mircea Dolha, joi seara, la o Ediţie specială, la Antena 3.

Politicianul susţine însă că nu a acceptat această ”ofertă”, pe motiv că se respectă şi ”nu renta”.

“Norocul nostru a fost că aveam o fabrică de produse tradiţionale, cu o capacitate de o tonă pe zi şi nu renta să mă ocup de aşa ceva. Oricum, nu făceam aşa ceva, pentru că sunt un om care mă respect pe mine şi pe familia mea” adăugat Mircea Dolha.

Sursă: www.antena3.ro

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×