Life

Dezvăluri despre relația de prietenie dintre Culiță Sterp și Jador. Ce s-a aflat la Survivor România: „Se întoarce la el ca un cățelus”

09.03.2021 | 21:45
Dezvaluri despre relatia de prietenie dintre Culita Sterp si Jador Ce sa aflat la Survivor Romania Se intoarce la el ca un catelus
ADVERTISEMENT

Relația de prietenie dintre Culiță Sterp și Jador a fost pusă la încercare lq „Survivor România”, unde cei doi au avut mai multe conflicte. Simna Hapciuc a făcut dezvăluiri despre echipa Faimoșilor, din care și ea a făcut parte.

Fosta concurentă a precizat că Jador ține foarte mult la Culiță Sterp și că mereu se întoarec la el, indiferent de conflictele care intervin între ei. Blondina este de părere că fostul soț al lui Carmen de la Sălciua profită de prietenul său.

ADVERTISEMENT

Recent, Simona Hapciuc a fost eliminată de la competiția sportivă și a oferit mai multe detalii despre ceea ce nu se vede la televizor, inclusiv despre relația cu alți concurenți.

Dezvăluri despre relația de prietenie dintre Culiță Sterp și Jador. Ce s-a aflat la Survivor România: „Se întoarce la el ca un cățelus”

Invitată la emisiunea „Ștafeta mixtă”, Simona Hapciuc a vorbit despre experiența ei în cadrul competiției sportive de la Kanal D și a făcut dezvăluiri despre foștii ecolegi din chipa Faimoșilor, inclusiv despre scandalul dintre Jador și Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

Aceasta consideră că Jador este un om bun și empatic și întotdeauna se va întoarce la Culiță Sterp și simte neoia de aprobare din partea lui. Blondina este de părere că acesta îl va îndepărta pe Jador atunci când nu va ami avea nevoie de el.

„Jador nu va face niciodată nimic ca să îl supere pe Culiță. Jador are o dependență de Culiță incredibilă. Orice i-ar zice, orice i-ar face Culiță, oricât l-ar jigni sau l-ar da deoparte, Jador se întoarce la el ca un cățelus dând din coadă. Îmi pare rău pentru mama lui și pentru familia lui, dar Culiță e singurul om pe care l-am cunoscut și l-am văzut foarte rau.

ADVERTISEMENT

Opt săptămâni eu nu am vazut nimic bun în el. Jador, orice ar face și orice ar spunea, oricât m-ar fi supărat pe mine, este atât de sufletist și atât de bun, e cel mai sufletist om pe care l-am cunoscut. Și îmi pare rău de el, pentru că este folosit de Culiță. Culiță nu face altceva decât să se folosească de el și cu prima ocazie îi va da cu șutul. Jador simte nevoia să facă orice să îl placă Culiță, să fie acceptat”, a declarat Simona Hapciuc pentru WOWbiz.ro.

Simona Hapciuc a vorbit despre relația cu Zanni

Antrenoarea de fitness a declarat că îl apreciază foarte mult pe Zanni, în ciuda comportamentului său impusiv, și că povestea lui de viață a emoționat-o profund. Blondina crede că, în spatele atitudinii pe care cântărețul o arată în fața camerelor, se ascunde un om bun.

ADVERTISEMENT

„Eu l-am iubit și il iubesc pe Zanni foarte mult, m-am regăsit în povestea lui de viață. Este un copil foarte bun și un suflet bun. Mă gândeam la Dimitrie, copilul meu, și mă gândeam că el nu are tată, dar mă are pe mine și mă gândeam că nu aș vrea ca Dimi să ajunga ca Zanni sau ca alți copii. Nu sunt supărată pe Zanni, nu pot fi supărată pe el”, a adăugat Simona.

Tânăra consideră că tensiunile din echipa Faimoșilor au început în momentul în care na și Sebastian au venit în Republica Dominicană. Fostul jucător de fotbal și Culiță Strp ar fi cei care au provocat certurile dintre colegi.

„Problemele au început când au fost aduși Sebi și Ana în concurs, iar eu m-am certat cu Sebi foarte tare. La început am dormit pe aceeași pătură, dar apoi a fost discuția cu Moro și Elena Marin, iar Sebi nu este omul care să accepte criticile. Iar eu fiind atât de vocală, eram mereu ca un ghimpe în coasta lui. După câteva zile și-a luat și pătura de lângă mine. De la Sebi și de la Culiță s-au rupt lucrurile, nu de la Zanni”, a mai spus fosta Faimoasă.

Simona Hapciuc, despre Culiță Sterp: „Mă făcea proastă și îmi scotea ochii”

Simona Hapiuc a vorbit și despre neînțelegerile dintre ea și Culiță Sterp, pe care îl consideră răutăios și misogin. Mai mult, cântărețul are o atitudine superioară față de cei din jur și mereu găsea câte un lucru cu care să îi atace pe colegii săi.

„Culiță are același caracter ca Sebi, este foarte parșiv și foarte răutăcios. Pentru că vine dintr-o familie bună și cu mai mulți bani, că este cântăreț, că este cunoscut, simte nevoia să discrediteze pe cei din jur și să fie superior, chestie pe care eu nu o accept.

Am avut niște discuții cu el pentru că el mă făcea proastă și îmi scotea ochii cu faptul că am ales să îl fac pe Dimitrie la puțin timp în relația cu Dimi. Avea chestia asta, că femeia trebuia să stea acasă. ‘Ai făcut tu ceva de te-a lăsat bărbatul ăla! Uite la Daniela mea, daca eu nu îi fac nimic, ea stă acasă cuminte și mă așteaptă’.

Avea misoginismul ăsta în el pe care eu nu pot să îl înțeleg. Eu aveam o chestie cu adusul lemnelor, nimeni nu aducea lemne și eu eram cu brațele pline de lemne, mă durea și genunchiul și îmi zice ‘bine că stai pe plajă, dar lemne pentru foc mai aducem și noi?!’”, a mai spus antrenoarea de fitness.

ADVERTISEMENT