Di Maria este dispus să meargă la Barcelona: "Nu am o problemă să joc acolo"

Angel Di Maria, Real Madrid, PSG, Barcelona

Angel Di Maria nu exclude o plecare la Barcelona în această vară, deşi a fost jucătorul celor de la Real Madrid.

Angel Di Maria, fotbalistul celor de la PSG, este cu gândul la un posibil transfer la Barcelona, deşi pe Camp Nou au ajuns deja în acest sezon Ousmane Dembele şi Philippe Coutinho, fotbalişti care evoluează pe posturi asemănătoare cu starul argentinian.

Fostul mijlocaş al lui Real Madrid nu s-a ferit însă să declare că este dispus să treacă peste faptul că a evoluat la marea rivală din Spania:  "Sincer, nu aş avea nici o problemă să joc la Barça, dimpotrivă. Relaţia mea cu Real s-a încheiat, deoarece am plecat de acolo cu mult timp în urmă", a declarat argentinianul, care a plecat iniţial la Manchester United şi mai târziu la PSG.

Di Maria a fost forţaţ să plece

Vedeta sud-americană a intrat în conflict cu şefii de pe Santiago Bernabeu după ce Gareth Bale a fost adus la Madrid pe postul pe care evolua Di Maria. Fostul idol al fanilor madrileni va avea ocazia să joace din nou în Spania, dar ca şi oaspete în duelul Real Madrid - PSG, programat în optimile de finală.

Di Maria a recunoscut însă că există totuşi un club la care nu poate să joace "Singurul club la care nu voi putea juca vreodată este Newell Old Boys , pentru că sunt un fan al lui Rosario Central", a declarat sud-americanul.

13 goluri

15 pase decisive 

29 de meciuri are în acest sezon la PSG