Nicio categorie

Di Maria, “îngerul” care a dus-o pe Argentina în sferturi

Argentina s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale după ce a învins Elveţia, scor 1-0, într-o partidă care a avut nevoie de 120 de minute pentru a stabili cîştigătoarea....
02.07.2014 | 01:08

Argentina s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale după ce a învins Elveţia, scor 1-0, într-o partidă care a avut nevoie de 120 de minute pentru a stabili cîştigătoarea.

Singurul gol al meciului a fost marcat de jucătorul lui Real Madrid, Angel Di Maria, dintr-o pasă excelentă trimisă de Leo Messi. Faza a avut loc în minutul 118, cînd starul Argentinei a driblat 3 jucători belgieni şi i-a pasat perfect lui Di Maria, care a şutat uşor în colţul lung din interiorul careului.

Angel Di Maria a fost unul dintre cei mai importanţi oameni din echipa Realului în sezonul recent încheiat, alături de care a reuşit să cîştige Liga Campionilor. Argentinianul a jucat 52 de meciuri pentru echipa spaniolă şi a înscris 11 goluri, dar a şi dat 26 de pase de gol.

Pînă să ajungă la Real Madrid, Di Maria a mai jucat la Rosario Central şi Benfica. Pentru naţionala Argentinei a jucat 51 de partide şi a înscris 10 goluri.

26…de pase de gol a dat Di Maria la Real Madrid în sezonul recent încheiat.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri