Nicio categorie

Di Maria în Marca: “Vreau să ştiu ce se întîmplă înainte de Mondial!”

Apropierea Campionatului Mondial din Brazilia ţine din ce în ce mai des capul de afiş al publicaţiilor de top ale Europei....
29.05.2014 | 10:04

Apropierea Campionatului Mondial din Brazilia ţine din ce în ce mai des capul de afiş al publicaţiilor de top ale Europei.

Di Maria cere garanţii

Unul dintre acestea, Marca, îi dedică un amplu material lui Angel Di Maria, unul dintre eroii lui Real Madrid din finala Ligii Campionilor, cîştigată de “galactici” cu 4-1 împotriva rivalei Atletico, după ce i-a pasat decisiv lui Gareth Bale la golul desprinderii. “Vreau să ştiu ce se întîmplă cu mine înainte de Mondial! Ancelotti face tot posibilul să îmi găsească un loc de titular”, este dezvăluirea mijlocaşului care revendică acum un loc în primul unsprezece al Realului.

g2905.0becd09cef70f9ec3027811b2122de0b

Francezii, entuziasmaţi înainte de Mondial

L’Equipe se concentrează pe echipa naţională a Franţei, care arată o formă de zile mari înaintea competiţiei din America de Sud, după victoria cu 4-0 în faţa Norvegiei. Succesul i-a determinat pe francezi să spere la un nou turneu final mare făcut de favoriţii lor după eşecurile lamentabile din 2008, 2010 şi chiar 2012!

l_equip.750

Inzaghi, în centrul atenţiei

Atenţia asupra turneului final este lăsată în plan secund de italieni, care se concentrează azi pe situaţia de la AC Milan. Filippo Inzaghi este foarte aproape să fie numit noul tehnician al milanezilor. Despre el a vorbit pentru Gazzetta dello Sport, fostul său coleg, Gattuso. Acesta din urmă povesteşte cum între ei s-a legat o mare prietenie din vremea în care împrăţeau acelaşi vestiar, mai ales că mijlocaşul obişnuia să-i schimbe ghetele cu ale lui înainte de meciuri. La început în glumă, apoi ca o superstiţie, după ce Pippo marcase cu încălţările lui Rino.  În tot acest timp, Bild dedică un amplu material dedicat transferurilor care ar putea avea loc în această pauză competiţională în Bundesliga. Cap de listă e golgheterul Italiei, Ciro Immobile, de la Torino, dorit insistent la Dortmund.

gazzetta

 

bildddd

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri