Sport

Diagnostic grav pentru Papeau! Rapid confirmă ceea ce Fanatik a anunțat acum 2 zile. Cât va lipsi francezul. Update Exclusiv

Pierdere grea pentru Adrian Mutu. Jayson Papeau va lipsi o perioadă lungă de timp după faultul dur al lui Antoni Ivanov în meciul Rapid - Botoşani 1-1.
12.10.2022 | 18:42
Diagnostic grav pentru Papeau Rapid confirma ceea ce Fanatik a anuntat acum 2 zile Cat va lipsi francezul Update Exclusiv
Jayson Papeau a primit un diagnostic dur. Câte luni va sta departe de gazon. Foto: Fanatik
ADVERTISEMENT
12-10-2022
15:46

Rapid confirmă FANATIK şi anunţă cât va lipsi Jayson Papeau

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Jayson Papeau nu va mai juca în 2022. Oficialii clubului Rapid au prezentat situaţia fotbalistului de 26 de ani, care va fi operat joi şi va lipsi timp de trei luni de pe gazon.

“În urma accidentării suferite în meciul cu FC Botoșani, Jayson Papeau va fi operat mâine, urmând să lipsească aproximativ 3 luni.

Jucătorul nostru a făcut luni o ecografie și marți un RMN, rezultatele semnalând o fractură de peroneu și o ruptură de ligamente la gleznă. Suntem alături de tine, Jay, și te așteptăm mai puternic pe teren”, a fost anunţul publicat pe contul oficial de Facebook al clubului.

Rapid a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu FC Botoşani, şi s-a depărtat la cinci puncte de liderul Farul Constanţa. Jayson Papeau a părăsit terenul după 22 de minute de joc, fiind accidentat după faultul dur al lui Antoni Ivanov.

Diagnostic grav pentru Papeau! Francezul stă 3-4 luni pe tuşă

FANATIK a aflat diagnosticul după accidentarea mijlocaşului francez la piciorul şi lucrurile nu stau deloc bine. Papeau a suferit o fractură pe fibulă, leziune a ligamentului tibiofibular anterior şi o leziune parţială grad II la deltoid şi la ligamentul anterior talofibular.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile noastre, pentru Jayson Papeau este an încheiat, în condiţiile în care recuperarea îl va ţine pe tuşă între trei şi patru luni. O veste proastă pentru Adrian Mutu, care şi-a pierdut unul dintre cei mai în formă jucători.

Francezul a fost ales de fanii Rapidului cel mai bun jucător al lunii septembrie, iar accidentarea vine într-un moment cum nu se poate mai prost, când Papeau şi-a cimentat locul de titular în echipa lui Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

“Agresorul” Ivanov nu a fost eliminat!

În minutul 20 al meciului cu FC Botoşani, Jayson Papeau a fost faultat dur din spate de Antoni Ivanov. Arbitrul Adrian Cojocaru nu a dat nici măcar cartonaş galben în primă fază, ci abia după ce a văzut gravitatea accidentării lui Papeau.

Cu toate acestea, specialiştii în arbitraj au susţinut că se impunea cartonaşul roşu pentru intervenţia lui Ivanov asupra lui Papeau. Cojocaru nu a verificat faza cu sistemul VAR şi decizia de pe gazon a rămas cartonaş galben.

ADVERTISEMENT

Jayson Papeau, în cârje la finalul meciului!

La finalul meciului, Jayson Papeau era în cârje, cu o orteză la piciorul stâng, cel vătămat. “Agresorul” Antoni Ivanov a mers la fotbalistul francez în finalul meciului pentru a-şi cere scuze pentru faultul dur.

Jayson Papeau, în cârje la finalul meciului. Foto: Fanatik
Jayson Papeau, în cârje la finalul meciului. Foto: Fanatik

Rapid este în pierdere de turaţie, cu un punct obţinut în ultimele două etape. Echipa lui Adrian Mutu s-a depărtat la cinci lungimi de Farul Constanţa, echipa lui Hagi având un avans important în fruntea clasamentului.

ADVERTISEMENT

Pentru Rapid urmează confruntarea cu Hermannstadt, din deplasare. Apoi, în ultima etapă din sezonul regulat, giuleştenii vor primi vizita liderului Farul Constanţa, în Giuleşti.

  • 26 de ani are Jayson Papeau
  • 200.000 de euro a plătit Rapid pentru Papeau
ADVERTISEMENT