Life

Diagnosticul primit de Vlăduța Lupău. Celebra artistă vrea să se opereze, dar medicii o refuză

Vlăduța Lupău trece prin momente cumplite. Artista a primit un diagnostic teribil, iar deși vrea să se opereze, medicii o refuză.
26.04.2023 | 11:35
Diagnosticul primit de Vladuta Lupau Celebra artista vrea sa se opereze dar medicii o refuza
Diagnosticul primit de Vlăduța Lupău. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău traversează o perioadă destul de dificilă. Artista a primit un diagnostic cumplit din partea medicilor, însă lucrurile se complică ceva mai mult. Deși aceasta vrea să se opereze, se pare că niciun medic nu vrea să efectueze intervenția chirurgicală.

Vlăduța Lupău a primit un diagnostic crunt din partea medicilor

Vlăduța Lupău este extrem de activă în mediul online, la fel ca și alte vedete din România. De ceva timp însă, aceasta le povestește fanilor săi despre niște probleme de sănătate de care crede că nu mai scapă. Iată că în final, diagnosticul a venit și el.

ADVERTISEMENT

De ani de zile, artista se confruntă cu o tuse seacă cronică fără sfârșit. Doar atunci când era însărcinată a scăpat de ea, însă după naștere, problemele au revenit. Un medic din Paris avea să îi pună diagnosticul: hernie hiatală.

Tot medicul respectiv i-a dat și un tratament, iar a doua zi, artista nu a mai tușit. ”Tușesc de ani de zile, o tuse seacă, cronică, de care nu mai scap. Am scăpat de ea doar pe perioada sarcinii când uterul a împins stomacul în sus, pentru că, de fapt, se pare se pare că am o hernie hiatală.

ADVERTISEMENT

Cum am descoperit? Tot aici, la medicul ăsta, în Paris, care mi-a dat un tratament și din a doua zi, minune, n-am mai tușit”, le-a povestit artista urmăritorilor ei, care de altfel au împărtășit la rândul lor experiențele de acest gen pe care le-au avut.

De ce nu vor medicii să o opereze pe artistă

Imediat după ce a primit diagnosticul, Vlăduța Lupău a vrut să afle și alte păreri. A revenit în România, iar medicii de la noi i-au confirmat că este vorba despre o hernie hiatală, care vine din stomac.

ADVERTISEMENT

Deși artista își dorește să se opereze pentru a scăpa mai repede de acest calvar, s-ar părea că niciun medic nu vrea să facă acest lucru. Vlăduța Lupău spune că hernia este foarte mică. În acest sens, tot ce are de făcut, este să ia medicamente în continuare.

Acest lucru o deranjează însă, având în vedere că este vorba despre un tratament destul de dur. Mi-am făcut zilele trecute o endoscopie și mi-au văzut hernia, dar au zis că e mică și nu vor să mă opereze, deși eu insist să mă opereze.

ADVERTISEMENT

Am venit la doctorul meu din Paris, care nici el nu vrea să mă opereze, pentru că hernia asta hiatală e foarte mică. Și mi-a dat un tratament, mult mai dur, am două plase de medicamente”, a mai povestit ea.

ADVERTISEMENT