Sport

Dialog aprig în direct între Gigi Becali și Ion Crăciunescu: „Nu mai ești lucid de ceva timp!” / „Să-mi fie frică de tine?”

Gigi Becali și Ion Crăciunescu au avut un dialog aprig în direct la TV.
31.05.2021 | 22:44
Dialog aprig in direct intre Gigi Becali si Ion Craciunescu Nu mai esti lucid de ceva timp  Sami fie frica de tine
ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu este nemulțumit de faptul că MM Stoica și Gigi Becali îi comentează analizele de arbitraj, cei doi având părerea că el este împotriva FCSB-ului.

Gigi Becali consideră că Ion Crăciunescu nu mai este relevant pentru el și a recunoscut că nu îi mai ascultă părerile privind greșelile de arbitraj, cum făcea în trecut, la fel cum face și Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Scandal în direct între Gigi Becali și Ion Crăciunescu

Ion Crăciunescu și Gigi Becali au avut un dialog încins în cadrul emisiunii „DigiSport Special”, fostul arbitru acuzându-i de jigniri pe patronul și managerul general al FCSB-ului.

Gigi Becali – Domnul Crăciunescu, îmi cer scuze dacă v-am supărat înainte, dar am și eu dreptul să îmi spun părerea.

ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu – Da, dar asta nu înseamnă că o să iau lecții de arbitraj de la dumneata sau de la MM!

G. Becali – Domnul Crăciunescu, poți fi cel mai mare, dar am dreptul să spun ce cred și să-mi apăr echipa!

ADVERTISEMENT

I. Crăciunescu – Eu sunt de acord, dacă îmi și argumentați e și mai bine. Dar să-i spuneți și lui MM să nu se mai bage și să nu-mi mai judece deciziile.

G. Becali – Nu vorbesc de MM, vorbești cu mine acum. Hai să îți spun ce zice MM. Până acum doi, trei ani spunea că abia așteaptă să vadă ce spune Crăciunescu, dar acum i se pare că nu mai ești atât de lucid.

ADVERTISEMENT

I. Crăciunescu – Ah, zău! Mie mi se pare că dumneata nu mai ești lucid de ceva timp. Dumneata ești lucid la arbitraj și nu primesc critica, nici scuzele.

G. Becali – Dumneata ești bun și în arbitraj, judeci bine. Dar lasă-mă să îmi apăr echipa mea, ce vrei să îmi fie frică de dumneata?! Eu nu sunt stăpân de oameni, eu sunt stăpân pe echipa mea. Eu nu le comand ce să vorbească. Eu nu citesc ce scrie pe internet. Ce trebuie să-mi fie frică de dumneata acum și să nu-mi apăr echipa?

I. Crăciunescu – Eu nu mă supăr, dar când un salariat din club mă atacă. El nu atacă decât dacă are acceptul de la dumneata.

G. Becali – Eu sunt stâpân pe cineva? Eu sunt stăpân pe echipa mea, dar nu pe ce vorbește fiecare.

I. Crăciunescu – Dar ești de acord cu jignirile?

G. Becali – Ce jigniri? Eu nici nu știu, MM e fratele meu, nu-i comand să vorbesc niciodată.

I. Crăciunescu – Cum să nu-i interzici, când l-ai pus să nu mai vorbească de clubul Steaua… asta nu-ți mai amintești?

G. Becali – Eu? Doamne ferește… niciodată. Jur pe cuvântul meu de onoare. Nu pot să îi comand lui MM niciodată, e fratele meu. Până când eu mor, că o să mor odată, dar și la 100 de ani o să comand. Nu există că cineva are putere la mine în club, dar nu țin să nu mai vorbească nimeni. Echipa o fac eu, fiecare vorbește ce vrea.

Gigi Becali, discuții cu Bogdan Stancu pentru o revenire la FCSB

Gigi Becali a confirmat dicuțiile pe care le-a purtat cu Bogdan Stancu, spunând în ce condiții poate ajunge „Motanul” la echipă: „Eu vreau să-l iau pe Stancu.

O să vedem, am auzit și eu că e liber și normal că m-am gândit că ar fi bine să vină la noi. Băiatul mai are contract acolo până pe data de 15, acolo a promis, mi-a spus ’Domnul Gigi, le-am promis oamenilor de-acolo!’ E legat de echipa asta și a promis ceva”.

Patronul „roș-albaștrilor” a mai dezvăluit că Bogdan Stancu i-a zis că el va reveni în România numai la FCSB, indiferent de ce oferte ar mai avea în țară, fiind devotat echipei de la care a prins transferul la Galatasaray, în 2011:

„Dacă e ales un bașkan, rămâne acolo, sunt alegeri și el a promis și mi-a zis că se ține de cuvânt. Pe data de 15 iunie se fac alegerile și dacă nu iese nu știu ce bașkan și dacă nu îi dă ce vrea să îi dea, el 100% vine la mine”.

„El a și venit la mine, mi-a spus că nu va juca niciodată în România la altă echipă, numai la FCSB”, a mai spus Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,00. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT