Dialog aprins în pauza de la El Clasico! Pique, contrat de unul dintre rivali. Video

Razvan Nicolae   
în La Liga
07/05/2018, 08:53
Dialog aprins în pauza de la El Clasico! Pique, contrat de unul dintre rivali. Video
Gerard Pique şi Sergio Ramos în ultimul El Clasico al sezonului

Gerard Pique şi Nacho au avut un dialog mai aprins, la vestiare, înainte de a doua repriză din El Clasico. Finalul primelor 45 de minute din Barcelona – Real Madrid 2-2 a fost unul încins, după ce Sergio Ramos şi Lionel Messi au văzut câte un cartonaş galben, iar Sergi Roberto a fost eliminat în prelungiri.

Conform Mundo Deportivo, înainte să iasă pe teren pentru a doua repriză, Gerard Pique şi Nacho s-au contrat pe tunel. Fundaşul catalanilor s-a apropiat de rivalul său şi i-a transmis ceva, moment în care fotbalistul madrilenilor a luat foc.

Ce i-a spus Nacho lui Gerard Pique în pauza din El Clasico

“Cum poţi să te plângi când pe noi ne-a eliminat de 17 ori până acum”, i-a transmis Nacho lui Gerard Pique cu doar câteva zeci de secunde înainte de a doua repriză din El Clasico. Chiar dacă jucătorul catalan a plecat rapid de lângă fundaşul de 28 de ani, acesta din urmă a continuat să facă gesturi de dezaprobare la adresa rivalului. Sergio Ramos a intervenit prompt şi a avut o disucţie scurtă cu Gerard Pique, în momentul în care cele două formaţii se întorceau pe teren.

Închide ×