Sport

Dialog aprins între Ilie Dumitrescu și Decebal Rădulescu după eșecul naționalei: ”Tu vorbești, așa, de aici din studio” / ”Nici nu câștig 50.000 de euro pe lună”

Naționala României a pierdut încă un meci în Liga Națiunilor, iar la final fostul internațional Ilie Dumitrescu și jurnalistul Decebal Rădulescu au avut păreri diferite despre prestația ”tricolorilor”.
08.06.2022 | 10:05
Dialog aprins intre Ilie Dumitrescu si Decebal Radulescu dupa esecul nationalei Tu vorbesti asa de aici din studio  Nici nu castig 50000 de euro pe luna
Naționala României a pierdut încă un meci în Liga Națiunilor, iar la final fostul internațional Ilie Dumitrescu și jurnalistul Decebal Rădulescu au avut păreri diferite despre prestația ”tricolorilor”. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

După eșecul lamentabil din Muntenegru, prima reprezentativă a evoluat ceva mai bine în Bosnia, însă rezultatul a fost tot unul nefavorabil.

Înfrângerea naționalei a dus la contre între Decebal Rădulescu și Ilie Dumitrescu

Discuția în contradictoriu pe care Ilie Dumitrescu și Decebal Rădulescu au avut-o în cadrul emisiunii Digi Sport Special a pornit de la sistemul cu 5 fundași folosit de Edi Iordănescu în meciul naționalei de la Zenica și care a fost criticat de jurnalist, acesta considerând că selecționerul a arătat teamă.

ADVERTISEMENT

”Am văzut o reacție a grupului, s-au făcut și schimbări ofensive, după o fază care a dezechilibrat jocul”, a spus fostul mare fotbalist, moment în care Decebal Rădulescu a întrebat retoric: ”Păi, nu voiai să câștigi?”

Din acel punct a urmat o dezbatere destul de aprinsă în care fiecare dintre participanții la discuție a încercat să-și argumenteze poziția:

ADVERTISEMENT
  • Ilie Dumitrescu: ”Cum?
  • Decebal Rădulescu: ”Nu voiai să câștigi? Era minutul 70”.
  • Ilie Dumitrescu: ”Jocul era echilibrat, Decebal”.
  • Decebal Rădulescu: ”Eu am o cu totul altă părere. Tu ce ai vrut de fapt să faci la acest joc, Edi? Ce să construiești? Să te aperi? Am jucat cu 4 ofensivi și restul pe apărare. Nu am luat niciun punct”.
  • Ilie Dumitrescu: ”Și Anglia joacă cu 5 pe linia de fund și au ajuns în finala Campionatului European. Noi am avut posesia, nu au mai apărut greșelile individuale. La nivelul de echipă națională nu poți să ai cinci ocazii într-un meci”.
  • Decebal Rădulescu: ”E incredibil, noi trebuia să forțăm, să atacăm. Am simțit lipsa unui Ianis Hagi, a unui Stanciu. Eu cred că în primul rând nu a vrut să piardă în Bosnia, nu s-a gândit la câștig”.
  • Ilie Dumitrescu: ”Chelsea, cu 3 fundași centrali, cu cinci pe fund, a câștigat Champions League. Vorbim de sistem”.
  • Decebal Rădulescu: ”Se putea face o formulă ofensivă cu Bosnia? A fost frică? Aș fi jucat cu Popescu din primul minut”.
  • Ilie Dumitrescu: ”Tu vorbești, așa, de aici din studio, de pe unde mergi, din redacție, nu ai trăit niciodată o situație ca asta, să pierzi cu 0-2. Să mergi la hotel, să nu poți să mânânci, să vezi ce spun tot felul de oameni…”.
  • Decebal Rădulescu: ”Dar, Ilie, nici eu nu sunt ala care ia 50.000 de euro pe lună. Am altă meserie”.

Toate tunurile pe ”tricolori”

La finalul întâlnirii cu Bosnia, selecționerul Edi Iordănescu a remarcat efortul și dăruirea jucătorilor săi, însă s-a arătat dezamăgit de rezultat, considerând că echipa naționala merita cel puțin un rezultate de egalitate.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a analizat, în exclusivitate pentru FANATIK, această nouă înfrângere a României, 0-1 cu Bosnia, și așteaptă explicațiile lui Edi Iordănescu în legătură cu Octavian Popescu, George Pușcaș și Denis Alibec.

MM Stoica l-a făcut praf pe George Pușcaș după înfrângerea suferită de România în deplasarea cu Bosnia, acuzându-l pe atacant după ratarea imensă din prima repriză. Managerul general al FCSB-ului a făcut și o comparație între Edin Dzeko și atacantul ”tricolor”, îndemându-l pe acesta din urmă să-și rupă legitimația.

ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au fost ţinta ironiilor după Bosnia – România 1-0, a doua înfrângere din Liga Naţiunilor. Fanii naţionalei i-au taxat dur pe jucătorii lui Edi Iordănescu, după un nou meci slab.

Nici suporterii români prezenți la întâlnirea de la Zenica nu au avut o atitudine mai blândă față de jucători, iar tânărul Octavian Popescu nu a acceptat criticile și a început să se certe cu fanii.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,60 este cota pentru „PSF X” la meciul România – Finlanda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT