ADVERTISEMENT
Life

Dialog emoționant între Teo Trandafir și Zanni, câștigătorul Survivor. Ce i-a reproșat prezentatoarea: „M-am gândit toată noaptea”

Teo Trandafir și Zanni, câștigătorul Survivor România, au avut un dialog emoționant la Kanal D. Prezentatoarea i-a reproșat un lucru în direct.
Autor: Dan Suta | 22.07.2021 | 17:30
Dialog emoționant între Teo Trandafir și Zanni, câștigătorul Survivor. Ce i-a reproșat prezentatoarea: „M-am gândit toată noaptea”
Teo Trandafir i-a făcut un reproș lui Zanni, în cadrul emisiunii sale. Foto: Instagram

Teo Trandafir și Zanni. câștigătorul Survivor România, au avut un dialog sincer. În discuție, pe lângă dezvăluirile trapperului despre copilăria lui dificilă și cum a ajuns ce este astăzi, prezentatoarea i-a permis să o întrebe ce vrea el.

ADVERTISEMENT

Teo a mărturisit că s-a gândit în multe feluri cum urma să fie interviul cu Zanni. Vedeta a declarat că nu este un personaj ușor de intervievat.

Vedeta i-a făcut și un reproș în direct, după ce a încercat să îl înțeleagă dincolo de imaginea de băiat dur pe care artistul o afișează.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir i-a făcut un reproș lui Zanni în emisiunea ei

„M-am gândit toată noaptea”, a spus Teo Trandafir. S-a referit la faptul că a avut emoții destul de mari înaintea interviului.

Prezentatoarea i-a spus fără ocolișuri ce crede despre el. „Eu mă izbesc întruna. Mi se pare că ești închis”, i-a spus Teo lui Zanni după ce acesta tocmai spusese că vrea să fie cunoscut de oameni așa cum este el.

ADVERTISEMENT

„Mi-e frică să nu ajung să mor fără să știe lumea cum sunt eu cu adevărat”, i-a spus Zanni lui Teo.

Vedeta Kanal D i-a mai spus în finalul interviului că este alunecos. I-a zis că a observat că poate fi în 10 feluri în același timp și ea nu poate stăpâni toate celelalte 9 feluri.

ADVERTISEMENT

Zanni i-a propus lui Teo o întâlnire pentru ca amândoi să se cunoască mai bine. Prezentatoarea a fost dispusă să asculte din partea câștigătorului Survivor România orice reproș. L-a rugat să îi adreseze orice întrebare, orice curiozitate pe care acesta o avea despre ea.

Zanni i-a propus prezentatoarei o întâlnire pentru a o cunoaște mai bine

Trapperul s-a înmuiat în acel moment. I-a spus prezentatoarei că trebuie să o cunoască mai bine pentru a avea ce să îi reproșeze.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt în măsură să îți reproșez ceva. Dacă ai vrea să îți fac o analiză, ne întâlnim într-o zi. Ar trebui să ne cunoaștem mai bine, să-mi formez niște curiozități banale”, i-a spus Zanni.

„Aici te-am încuiat”, i-a spus satisfăcută prezentatoarea. În cadrul respectivului interviu, Zanni a vorbit despre câteva dintre cele mai neplăcute experiențe ale vieții sale, dar și despre mama lui biologică.

ADVERTISEMENT

Tânărul cântăreț a mărturisit că ar fi dispus să o ajute pe mama lui în viitor, dar asta după ce se va realiza și el. Citește aici cele mai interesante confesiuni făcute de Zannidache.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!