Life

Dialog emoționant între Teo Trandafir și Zanni, câștigătorul Survivor. Ce i-a reproșat prezentatoarea: „M-am gândit toată noaptea”

Teo Trandafir și Zanni, câștigătorul Survivor România, au avut un dialog emoționant la Kanal D. Prezentatoarea i-a reproșat un lucru în direct.
22.07.2021 | 17:30
Dialog emotionant intre Teo Trandafir si Zanni castigatorul Survivor Ce ia reprosat prezentatoarea Mam gandit toata noaptea
Teo Trandafir i-a făcut un reproș lui Zanni, în cadrul emisiunii sale. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir și Zanni. câștigătorul Survivor România, au avut un dialog sincer. În discuție, pe lângă dezvăluirile trapperului despre copilăria lui dificilă și cum a ajuns ce este astăzi, prezentatoarea i-a permis să o întrebe ce vrea el.

Teo a mărturisit că s-a gândit în multe feluri cum urma să fie interviul cu Zanni. Vedeta a declarat că nu este un personaj ușor de intervievat.

ADVERTISEMENT

Vedeta i-a făcut și un reproș în direct, după ce a încercat să îl înțeleagă dincolo de imaginea de băiat dur pe care artistul o afișează.

Teo Trandafir i-a făcut un reproș lui Zanni în emisiunea ei

„M-am gândit toată noaptea”, a spus Teo Trandafir. S-a referit la faptul că a avut emoții destul de mari înaintea interviului.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea i-a spus fără ocolișuri ce crede despre el. „Eu mă izbesc întruna. Mi se pare că ești închis”, i-a spus Teo lui Zanni după ce acesta tocmai spusese că vrea să fie cunoscut de oameni așa cum este el.

„Mi-e frică să nu ajung să mor fără să știe lumea cum sunt eu cu adevărat”, i-a spus Zanni lui Teo.

ADVERTISEMENT

Vedeta Kanal D i-a mai spus în finalul interviului că este alunecos. I-a zis că a observat că poate fi în 10 feluri în același timp și ea nu poate stăpâni toate celelalte 9 feluri.

Zanni i-a propus lui Teo o întâlnire pentru ca amândoi să se cunoască mai bine. Prezentatoarea a fost dispusă să asculte din partea câștigătorului Survivor România orice reproș. L-a rugat să îi adreseze orice întrebare, orice curiozitate pe care acesta o avea despre ea.

ADVERTISEMENT

Zanni i-a propus prezentatoarei o întâlnire pentru a o cunoaște mai bine

Trapperul s-a înmuiat în acel moment. I-a spus prezentatoarei că trebuie să o cunoască mai bine pentru a avea ce să îi reproșeze.

„Nu sunt în măsură să îți reproșez ceva. Dacă ai vrea să îți fac o analiză, ne întâlnim într-o zi. Ar trebui să ne cunoaștem mai bine, să-mi formez niște curiozități banale”, i-a spus Zanni.

„Aici te-am încuiat”, i-a spus satisfăcută prezentatoarea. În cadrul respectivului interviu, Zanni a vorbit despre câteva dintre cele mai neplăcute experiențe ale vieții sale, dar și despre mama lui biologică.

Tânărul cântăreț a mărturisit că ar fi dispus să o ajute pe mama lui în viitor, dar asta după ce se va realiza și el. Citește aici cele mai interesante confesiuni făcute de Zannidache.

 

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la...
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la 20 de ani frumoasa Alessia
Burleanu a lămurit problema noului selecționer: cum se va alege înlocuitorul lui Iordănescu
Burleanu a lămurit problema noului selecționer: cum se va alege înlocuitorul lui Iordănescu
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare...
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare a tânărului înfiat de patronal FCSB!
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe...
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe poziţia 71. După contestaţii, a ajuns respinsă, pe locul 422
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec....
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini
Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de...
Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de la divorț: „E mai mult influencer decât tată. Și am făcut un ditamai copilul care..."
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI...
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Schimbare importantă pentru pensionari. Când vor primi pensiile pe luna august
Schimbare importantă pentru pensionari. Când vor primi pensiile pe luna august
Cu procură sau fără? Ce obligație au șoferii la aceste vămi
Cu procură sau fără? Ce obligație au șoferii la aceste vămi
Simona Halep, ANUNŢUL momentului. A ales o publicaţie străină
Simona Halep, ANUNŢUL momentului. A ales o publicaţie străină
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un...
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activişti
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București...
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București care s-a îmbrăcat ca o femeie în fața studenților. „Cum să te prezinți în halul ăsta?”