Life

Dialog emoționant între Teo Trandafir și Zanni, câștigătorul Survivor. Ce i-a reproșat prezentatoarea: „M-am gândit toată noaptea”

Teo Trandafir și Zanni, câștigătorul Survivor România, au avut un dialog emoționant la Kanal D. Prezentatoarea i-a reproșat un lucru în direct.
22.07.2021 | 17:30
Dialog emotionant intre Teo Trandafir si Zanni castigatorul Survivor Ce ia reprosat prezentatoarea Mam gandit toata noaptea
Teo Trandafir i-a făcut un reproș lui Zanni, în cadrul emisiunii sale. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir și Zanni. câștigătorul Survivor România, au avut un dialog sincer. În discuție, pe lângă dezvăluirile trapperului despre copilăria lui dificilă și cum a ajuns ce este astăzi, prezentatoarea i-a permis să o întrebe ce vrea el.

Teo a mărturisit că s-a gândit în multe feluri cum urma să fie interviul cu Zanni. Vedeta a declarat că nu este un personaj ușor de intervievat.

ADVERTISEMENT

Vedeta i-a făcut și un reproș în direct, după ce a încercat să îl înțeleagă dincolo de imaginea de băiat dur pe care artistul o afișează.

Teo Trandafir i-a făcut un reproș lui Zanni în emisiunea ei

„M-am gândit toată noaptea”, a spus Teo Trandafir. S-a referit la faptul că a avut emoții destul de mari înaintea interviului.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea i-a spus fără ocolișuri ce crede despre el. „Eu mă izbesc întruna. Mi se pare că ești închis”, i-a spus Teo lui Zanni după ce acesta tocmai spusese că vrea să fie cunoscut de oameni așa cum este el.

„Mi-e frică să nu ajung să mor fără să știe lumea cum sunt eu cu adevărat”, i-a spus Zanni lui Teo.

ADVERTISEMENT

Vedeta Kanal D i-a mai spus în finalul interviului că este alunecos. I-a zis că a observat că poate fi în 10 feluri în același timp și ea nu poate stăpâni toate celelalte 9 feluri.

Zanni i-a propus lui Teo o întâlnire pentru ca amândoi să se cunoască mai bine. Prezentatoarea a fost dispusă să asculte din partea câștigătorului Survivor România orice reproș. L-a rugat să îi adreseze orice întrebare, orice curiozitate pe care acesta o avea despre ea.

ADVERTISEMENT

Zanni i-a propus prezentatoarei o întâlnire pentru a o cunoaște mai bine

Trapperul s-a înmuiat în acel moment. I-a spus prezentatoarei că trebuie să o cunoască mai bine pentru a avea ce să îi reproșeze.

„Nu sunt în măsură să îți reproșez ceva. Dacă ai vrea să îți fac o analiză, ne întâlnim într-o zi. Ar trebui să ne cunoaștem mai bine, să-mi formez niște curiozități banale”, i-a spus Zanni.

„Aici te-am încuiat”, i-a spus satisfăcută prezentatoarea. În cadrul respectivului interviu, Zanni a vorbit despre câteva dintre cele mai neplăcute experiențe ale vieții sale, dar și despre mama lui biologică.

Tânărul cântăreț a mărturisit că ar fi dispus să o ajute pe mama lui în viitor, dar asta după ce se va realiza și el. Citește aici cele mai interesante confesiuni făcute de Zannidache.

 

ADVERTISEMENT