Simona Halep

Dialog fantastic între Gael Monfils și Elina Svitolina despre Simona Halep: ”Nu știe cum să mai piardă”

28.09.2020 | 15:56
Dialog fantastic intre Gael Monfils si Elina Svitolina despre Simona Halep Nu stie cum sa mai piarda
ADVERTISEMENT

Un dialog fantastic despre Simona Halep a avut loc între Gael Monfils și Elina Svitolina, care formează un cuplu în afara terenului.

Tenismenul francez și jucătoarea ucraineană au început să facă o emisiune pe platforma de streaming Twitch și au vorbit despre turneul de la Roland Garros.

ADVERTISEMENT

Cei doi au analizat și turneul de săptămâna trecută de la Roma, competiție câștigată pentru prima dată de Simona Halep.

Simona Halep, subiectul principal al unui dialog între Gael Monfils și Elina Svitolina

Cei doi au remarcat patru jucătoare la turneul din capitala Italiei, Victoria Azarenka, Garbine Muguruza, Karolina Pliskova și Simona Halep, dar românca a acaparat apoi întreagul diaalog dintre Gael Monfils și Elina Svitolina.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să o spun, pentru mine Simona Halep este principala favorită la Roland Garros. A avut o săptămână extraordinară la Roma, mulți spun că ea este favorită pentru că nu…”, a afirmat tenismenul francez.

Fraza a fost continuată de partenera sa de viață: ”…Pentru că nu știe cumsă mai piardă. A câștigat la Dubai înainte de întrerupere, apois -a impus la Praga, iar acum la Roma. Putem vedea că e într-o formă bună”.

ADVERTISEMENT

”A și câștigat trofeul la Paris, știm cât de periculoasă e Simona atunci când este pe un asemenea val de încrede, iar acest lucru o face favorită. A arătat un tenis foarte bun la Roma”, a mai spus Monfils.

”Da, a jucat foarte bine, și-a câștigat meciurile de la Roma cu ușurință, iar acest lucru te ajută și te pune într-o stare mentală bună pentru că atunci când te impui mai ușor decât te așteptai ai încredere.

ADVERTISEMENT

E o jucătoare extraordinar de solidă și trebuie să fii foarte bune pregătită fizic pentru a o învinge. Am jucat de multe ori împotriva ei și știu cum e să evoluezi cu Simona. E clar printre favoritele la trofeul de la Paris”, a încheiat Svitolina.

Simona Halep, care a trecut lejer de Sara Sorribes Tormo în primul tur la Roland Garros, a avut luni, în ziua de pauză un antrenament de o oră. Ea va evolua abia miercuri în turul secund, fază în care o va întâlni pe Irina Begu.

ADVERTISEMENT