Fotbal intern

Dialog fabulos între Hagi și Teja, după FCSB – Viitorul: „Am știut să speculăm totul!” EXCLUSIV

Dialog fabulos intre Hagi si Teja dupa FCSB  Viitorul Am stiut sa speculam totul EXCLUSIV

Prima surpriză din play-off-ul Ligii 1 Betano s-a petrecut în timpul partidei dintre FCSB și Viitorul Constanța, câștigată de dobrogeni cu scorul de 2-1. La finalul partidei jucate pe Arena Națională, cei doi antrenori au avut o discuție legată de partida terminată cu victoria trupei lui Gică Hagi. În ciuda acestui rezultat, „Regele” a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Teja.

Dialogul dintre Gică Hagi și Mihai Teja la vestiare, după FCSB – Viitorul

Reporterii FANATIK au surprins dialogul care a avut loc între Gică Hagi și Mihai Teja, după ce primul a ieșit de la conferința de presă susținută la finalul partidei din prima etapă a play-off-ului Ligii 1 Betano:

„Hagi: Bravo, ați fost mai buni azi
Teja: Dar tu ai câștigat
Hagi: Știam că veniți peste noi tot timpul
Teja: Am avut ocazii, nu și destule goluri
Hagi: Am știut să speculăm totul. Am avut și noroc. Capul sus, Mihai!
Teja: Mulțumesc!”

Mihai Teja, dialog cu Gică Hagi după FCSB – Viitorul

Gică Hagi și Mihai Teja s-au felicitat reciproc și în zona de interviuri

Cei doi antrenori au avut cuvinte de laudă unul față de celălalt și la zona de flash-interviuri. Gică Hagi a susținut că echipa sa a avut noroc: „Îmi felicit jucătorii pentru modul cum au luptat. A fost un meci foarte frumos. S-a văzut neșansa pe care am avut-o în acele opt meciuri, în care ratam mult. Acum am marcat la ocaziile pe care le-am avut, iar FCSB a avut ghinion. E bine că am reacționat când trebuia. Arătăm că merităm să fim în play-off.”

De partea cealaltă, Mihai Teja a salutat prestația adversarilor„Este o înfrângere, ne doare, dar cred că Viitorul a avut trei ocazii și ne-a dat două goluri. Am fost naivi pe contraatacul lor, iar noi nu am fructificat ocaziile. Repriza a doua am început-o foarte bine și dacă marcam alta era situația. Îl felicit pe Gică, pe cei de la Viitorul, au o strategie foarte bună. Și noi ne-am ridicat la un fotbal de calitate astăzi, doar că nu am marcat mai mult.”

După acest meci, FCSB coboară pe locul 3, cu 25 de puncte, la 5 de liderul CFR Cluj, în timp ce Viitorul ajunge pe locul 4, cu 22 de puncte.

Tags: