Sporturi

Dialog halucinant între Garbine Muguruza și antrenorul său la Dubai! ”Fă ceva, altfel în 5 minute ne vedem la vestiar”. Video

21.02.2019 | 14:36
Un dialog halucinant a avut loc între jucătoarea Garbine Muguruza și antrenorul său, Sam Sumyk, la turneul de categorie Premier 5 de la Dubai

Un dialog halucinant a avut loc miercuri între jucătoarea Garbine Muguruza și antrenorul său, Sam Sumyk, la turneul de categorie Premier 5 de la Dubai. Sportiva din Spania a fost învinsă categoric de ucraineanca Elina Svitolina, scor 6-1, 6-2, în optimile de finală ale competiției din capitala Emiratelor Arabe Unite.

Garbine Muguruza se află într-o formă mizerabilă în ultima perioadă și a coborât până pe locul 19 în clasamentul WTA. Declinul spanioloaicei a venit după succesul de la Wimbledon din 2017, iar aanul trecut mnu a reușit să se impună într-un singur turneu, la Monterrey, și acela modest, de categorie WTA International.

Dialog halucinant între Garbine Muguruza și antrenorul său la Dubai: ”Nu-mi pasă cum, dar reacţionează”

În optimile de finală de la Dubai, ea a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri ale carierei și a fost învinsă după doar o oră și două minute de Elina Svitolina. La un moment dat, în timpul întâlnirii de la Dubai, Garbine Muguruza a cerut intervenția antrenorului, dar dialogul dintre cei doi a fost unul halucinant. ”Garbine, fă ceva”, i-a spus antrenorul, iar jucătoarea a replicat: ”Ce să fac? Cum?”. De aici a urmat un monolog incredibil al francezului Sam Sumyk: ”Reacționează, mișcă-ți picioarele, pune mai multă intensitate, nu-mi pasă. Atacă la fileu după două puncte, nu mă interesează. Arată-mi ceva diferit. Nu-mi pasă cum, dar dacă vei continua ca până acum, în 5 minute ne vedem la vestiar”.

Un alt dialog de pus în ramă a avut loc joi, în sferturile de finală ale turneului de Dubai. După ce a pierdut primul set cu Su-Wei Hsieh, Karolina Pliskova a cerut intervenția antrenorului său, Rennae Stubbs. Discuția dintre cele două a fost una extrem de hazlie. ”Ok, treci peste, treci peste. Două seturi, două seturi acum. Fizic spune-mi cum ești”, a întrebat-o Stubbs, Pliskova a răspuns: ”Rahat”, iar antrenoarea sa a avut un răspuns monumental: ”Ok, perfect!”.

Karolina Pliskova în discuție cu Rennae Stubbs în meciul din sferturi de la Dubai
Karolina Pliskova în discuție cu Rennae Stubbs în meciul din sferturi de la Dubai

În sferturile de finală de la Dubai, Simona Halep o va întâlni pe Belinda Bencic. Românca este cotată cu a doua șansă la câștigarea trofeului, după cehoaica Petra Kvitova.