Fotbal intern

Dialog halucinant între Mihai Stoica și Ion Crăciunescu pe tema arbitrajului din derby: ”Nu țipa, că sunt sperios!” / ”Nu țip”

04.10.2020 | 22:21
Dialog halucinant intre Mihai Stoica si Ion Craciunescu pe tema arbitrajului din derby Nu tipa ca sunt sperios  Nu tip
ADVERTISEMENT

Un dialog halucinant a avut loc între Mihai Stoica și Ion Crăciunescu pe tema arbitrajului din derby-ul dintre FCSB și Dinamo București.

Noul manager al roș-albaștrilor a intrat în direct la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport pentru a-și apăra echipa și a arăta faptul că de fapt FCSB a fost dezavantajată.

ADVERTISEMENT

Arbitrul Radu Petrescu a intrat în colimatorul tuturor după ce a inventat un penalty pentru echipa lui Toni Petrea și l-a eliminat pe dinamovistul Isama Lopez deși acesta a jucat mingea.

Arbitrajul din derby a dus la un dialog incredibil între Mihai Stoica și Ion Crăciunescu

Mihai Stoica a susținut că Janusz Gol ar fi trebuit eliminat în debutul meciului pentru un cot în figura lui Ovidiu Perianu și că Dennis Man a fost împins de Isma Lopez și penalty-ul a fost corect acordat, dar a fost contrazis de Ion Crăciunescu la această ultimă fază și de aici a început dialogul.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să ne uităm dacă există o împingere înainte de lovirea mingii. Sau dacă Isma Lopez intră într-un contact, după ce joacă mingea. El joacă mingea, din lateral, apoi se produce un contact normal între cei doi. Nu putem da penalty pentru așa ceva”, a declarat fostul arbitru, iar MM Stoica a replicat: ”Da, Ioane, dar e penalty la Panțîru?”

”Știi ce se întâmplă? Nu putem spune că dacă dai o palmă unui adversar, e o fază normală de joc. Nu cred că o acțiune de asta e una normală de joc. Nu mai țipa, că sunt sperios”, a continuat Crăciunescu. ”Dar nu cumva e simulare la jucătorul dinamovist? Vreau și eu să vorbesc, să pun o întrebare. Nu țip, nu pot să mă cert cu tine. Dinamovistul accentuează căderea, se aruncă pe jos”, a spus oficialul FCSB.

ADVERTISEMENT

”Sunt două fapte. Panțîru comite prima greșeală, îl lovește pe adversar în piept, cu brațul. Apoi, adversarul amplifică lovitura. Eu i-aș fi sancționat pentru amândoi. Galben pentru amplificare, dar și lovitură de pedeapsă”, a punctat fostul șef al CCA.

”E roșu la Gol? Zi-mi dacă e”, a continuat Stoica. ”Da, n-avem ce să discutăm aici. Un jucător ridică cotul, îl duce-n spate, lovește un adversar în cap sau în oasele feței. E cartonaș roșu, oricum am pune”, a afirmat Ion Crăciunescu, iar oficialul FCSB a mai punctat: ”Problema e că asta e prima greșeală, domnilor”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a încercat să convingă asistența că penalty-ul lui Dinamo nu ar fi trebuit să fie dictat, dar Crăciunescu nu a fost de acord cu el: ”De ce nu înțelegi că un jucător n-are ce căuta cu brațul la nivelul ăla?”, însă managerul general a ținut să aibă ultimul cuvânt: ”Pe mine mă interesează să fim cu toții de acord că Gol trebuia eliminat în minutul 12. Deci, arbitrajul n-a contat atât de mult”.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 1,80 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT