Sport

Dialog încins între Mitică Dragomir și Horia Ivanovici! „Mircea Sandu, cel mai mare președinte. Și tu ești din echipa lui Coldea?” / „Burleanu e șapte clase peste”

Mitică Dragomir și Horia Ivanovici au avut un dialog încins pe seama celui care a fost cel mai bun președinte al Federației Române de Fotbal, oferind două nume notabile.
28.05.2024 | 11:02
Dialog incins intre Mitica Dragomir si Horia Ivanovici Mircea Sandu cel mai mare presedinte Si tu esti din echipa lui Coldea  Burleanu e sapte clase peste
“COLDEA L-A FACUT PRESEDINTE pe Burleanu!” CONTRE DURE Horia Ivanovici - Dumitru Dragomir
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a oferit o nouă emisiune spectaculoasă, alături de moderatorul Horia Ivanovici, la MAX Profețiile lui Mitică. Emisiunea poate fi văzută pe website, în direct, în fiecare luni, de la 13:30.

Mitică Dragomir, pro Mircea Sandu

Mircea Sandu, fostul președinte al Federației Române de Fotbal, îl are ca susținător pe Dumitru Dragomir. Fostul șef de la LPF a spus că Burleanu nu se poate compara ca și conducător cu fostul președinte.

ADVERTISEMENT

„Datorită lui are clădirile federației. Făcute de Mircea Sandu și mai puțin și de Mitică Dragomir și Kassai. Băi, oameni buni, ăștialalți de 11 ani n-au vopsit, nu că să facă ceva. Când te aud pe tine..

Lasă ceva în urmă, ce bani? Toți tâmpiții fac bani. Care juniori? Ce junior valoros avem în țară asta, în afară de unul de la Craiova, nefinanțat de federație? A apărut datorită atracției pentru fotbal. Burleanu, ZERO.

ADVERTISEMENT

Că l-a pus Coldea și l-a arestat pe Gică Popescu cu o zi înainte? Și tu ești din echipa lui Coldea? Dacă tu poți să îmi spui mie că asta are vreun merit că l-a pus Securitatea, SRI. Cum cine l-a pus? Dacă nu-l aresta pe Gică Popescu..

Era consilier la Băsescu, pe probleme. Să știi de la mine, când n-ai niciun merit, nimic, și te saltă într-o funcție, cum a fost Coldea. L-au săltat într-o funcție, a devenit Burleanu stăpânul fotbalului, al României.

ADVERTISEMENT

Nu se poate așa ceva. Ce avantaj ai? Atâta nesimțire, stă în clădirile noastre, să nu trimiți tu, nu mie, să dea o invitație fostului președinte Mircea Sandu la niciun meci al echipei naționale?

Mănâncă datorită forței cu care a fost numit președinte de niște infractori acum. Presupuși infractori“, a spus Mitică Dragomir, într-un dialog aprins cu moderatorul emisiunii, Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

 „Burleanu e cu șapte clase peste“

Horia Ivanovici a spus că Răzvan Burleanu este președintele perfect pentru Federația Română de Fotbal. Moderatorul a punctat că nu Burleanu ar trebui să fie cel care să-l aibă aproape pe Mircea Sandu, ci Anghel Iordănescu.

„Du-te, nea Mitică, e Burleanu cu șapte clase peste el. Simplu, de la 11 milioane de euro buget, fără nicio calificare, a ajuns la 40 de milioane de euro buget. Nea Mitică, sunt cei mai mulți bani pe care i-a băgat Federația la juniori. Într-o emisiune, de atâția ani, n-a venit Burleanu la mine.

De ce nu i-a trimis familia Iordănescu (n.r. invitații lui Mircea Sandu). Ce, nu putea Anghel Iordănescu sau Edi să îi trimită invitații? Nu putea Anghel Iordănescu să ii dea bilete la VIP sau Edi?

Burleanu n-a mâncat cu Mircea Sandu, Anghel Iordănescu a mâncat. Burleanu nu i-a trimis, ok, dar Iordănescu de ce nu?“, a spus Horia Ivanovici, pe seama dialogului cu Mitică Dragomir.

“COLDEA L-A FACUT PRESEDINTE pe Burleanu!” | CONTRE DURE Horia Ivanovici - Dumitru Dragomir

ADVERTISEMENT
Tags:
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”