Sport

Dialog încins la tv între Gabi Balint și Helmuth Duckadam după înfrângerea FCSB-ului din Conference League: „E o rușine! Eu i-aș băga în cantonament în Berceni”

Gabi Balint și Helmuth Duckadam au avut un dialog încins în direct la TV după înfrângerea suferită de FCSB în Conference League cu Saburtalo, scor 0-1.
22.07.2022 | 13:05
Dialog incins la tv intre Gabi Balint si Helmuth Duckadam dupa infrangerea FCSBului din Conference League E o rusine Eu ias baga in cantonament in Berceni
Dialog încins la TV între Gabi Balint și Helmuth Duckadam. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Eroul de la Sevilla” s-a enervat în momentul în care Gabi Balint a spus că este sub valoarea sa, fiind contrariat și întrebând unde și-a arătat mijlocașul FCSB-ului de fapt valoarea.

Dialog încins la TV între Gabi Balint și Helmuth Duckadam după înfrângerea FCSB-ului din Conference League

Helmuth Duckadam și Gabi Balint au avut un dialog încins la TV DigiSport, în care au analizat înfrângerea suferită de FCSB în deplasarea cu Saburtalo, meci din turul doi preliminar al Conference League.

ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam – Nu m-am așteptat niciodată ca FCSB, cu jucătorii atât de lăudați, să aibă probleme, să fie dominați… doar Târnovanu a făcut ca scorul să nu ia proporții. E o rușine! Eu i-aș băga în cantonament în Berceni, să nu mai iasă în stradă.

Gabi Balint – Ovidiu Popescu fundaș stânga a fost cea mai mare eroare. Mie nu îmi plac deloc fundașii centrali, au fost depășiți mult prea ușor. Sunt rigizi… Miron și Cristea erau două clase peste ei. Haruț nu are veleități ofensive, Șut nu mi-a spus nimic astăzi. Edjouma la fel, impresionează prin fizic, dar în rest nimic.

ADVERTISEMENT

Olaru nu e la nivelul lui, a arătat mult prea puțin, e mult sub nivelul lui.

Helmuth Duckadam – Cine stabilește această valoare? E mult sub valoarea lui, dar unde a arătat valoarea asta? Cu cine? La națională nu a făcut nimic.

Gabi Balint – În campionatul nostru, acolo mă refer. Valoarea e dată de meciurile cele mai bune.

ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam – Nu e așa, depinde de adversar. Atât timp cât jucătorul are acces la patron, ceea ce nu s-a întâmplat la Chelsea, de exemplu, acel antrenor nu mai contează. Că n-am auzit la Chelsea jucători să vină să vorbească cu Abramovic.

Am auzit și în perioada lui Edi Iordănescu să fie jucători care să vorbească direct cu patronii.

ADVERTISEMENT

„Cu Hagi, FCSB ar fi arătat mult mai bine!”

Gabi Balint a continuat și a spus că dacă FCSB l-ar fi avut antrenor pe Gică Hagi, echipa ar fi arătat mult mai bine cu aceeași jucători.

Gabi Balint – Cu Hagi, echipa asta ar arăta mult mai bine. Să nu spunem despre jucătorii FCSB-ului că nu au valoare.

Helmuth Duckadam – Hagi a mai fost la echipă.

Gabi Balint – Problema asta e… acum, noi știm ce se întâmplă acolo, patronul are banii lui, vrea să își scoată banii, nu mai trebuie să discutăm despre ce se întâmplă, pentru că nu are rost.

Perspectiva e închisă la FCSB! Eu zic că ar trebui să vândă jucătorii, să recupereze banii săi și să se întâmple ceva. O să vedeți ce o să urmeze în scurt timp între echipă și galerie. Părerea mea e că ar trebui să vândă, pentru că nu poți așa.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,60 este cota pentru „X” la Rapid – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT