Fotbal intern

Dialog incredibil între Kovacs și Coman: “A fost asta simulare?” / “Dispari!” VIDEO. Reacţia jucătorului de după meci

15.09.2019 | 23:09
Dialog incredibil intre Kovacs si Coman A fost asta simulare  Dispari VIDEO Reactia jucatorului de dupa meci

Derby-ul din Bănie dintre Universitatea Craiova și FCSB a avut un început extrem de tensionat. După doar nouă minute de la start, Florinel Coman cade în careul oltenilor și cere penalty, însă nu primește decât un galben de la Istvan Kovacs.

Dialog incredibil între Kovacs și Coman: “A fost asta simulare?” / “Dispari!” 

Imediat după ce a primit avertizarea din partea centralului, Florinel Coman a avut un dialog incredibil cu arbitrul Kovacs. Convins că a fost faultat de Renato Kelic, Coman l-a întrebat pe oficialul partidei: ”A fost asta simulare?” Replica lui Kovacs nu s-a lăsat mult așteptată. Acesta i-a replicat scurt jucătorului de la FCSB: ”Dispari!”

După meci, Coman a spus: “Nu vreau să comentez ce mi-a spus arbitrul. Cert e că a fost un contact şi că sigur n-am simulat. N-am văzut încă reluări, dar nu mai contează! A fost un meci foarte greu, contra unor jucători tineri, foarte buni. În tribune a fost o atmosferă frumoasă, cu fanii care i-au impins de la spate din primul minut. Am facut un meci ok tactic și fizic. Am mers peste ei din primul minut. Din fericire, in final a venit și golul. Per-total am fost echipa mai bună. Am avut ocazii singur cu portarul.”

Momentul dintre Coman și Kovacs a fost comentat și de Mihai Stoica pe facebook

Dialogul dintre Florinel Coman și Istvan Kovacs a fost surprins de camerele televiziunii care transmite partida. VIDEO CU MOMENTUL COMAN – KOVACS

Momentul dintre Coman și Kovacs a fost comentat și de Mihai Stoica
Momentul dintre Coman și Kovacs a fost comentat și de Mihai Stoica

Incidentul din Bănie a fost observat și de fostul oficial al FCSB, Mihai Stoica: “Obrăznicia lui Kovacs n-are limite. Coman îl întreabă dacă asta a fost simulare (fiind clar că fusese contact), arbitrul care a masacrat FCSB la Giurgiu îi zice de câteva ori : DISPARI!!!” a scris fostul director sportiv al FCSB-ului, într-o postare pe Facebook.