Sport

Dialog între Alex Ioniţă şi Gigi Becali. “Câte clase am acum peste Man şi Coman?”/ “Faci zeci de milioane!”

23.12.2018 | 13:41
Dialog intre Alex Ionita si Gigi Becali Cate clase am acum peste Man si Coman Faci zeci de milioane

După meciul FCSB – CFR Cluj, scor 0-2, în etapa 21 din Liga 1 Betano, a avut loc un dialog între Alex Ioniţă, marcatorul celui de-al doilea gol al ardelenilor, şi Gigi Becali, patronul grupării care a terminat pe poziţia a 2-a anul 2018.

Alex Ioniţă a transformat penalty-ul obţinut de Adi Păun în minutul 90+4 al partidei FCSB – CFR Cluj, iar atacantul campioanei României nu a ratat ocazia să îl ia peste picior pe patronul FCSB-ului. După ce a lăudat echipa finanţată de Gigi Becali, Alex Ioniţă a avut şi o întrebare pentru latifundiarul din Pipera.

Dialogul dintre Alex Ioniţă şi Gigi Becali. Cum l-a taxat atacantul pe patronul FCSB-ului

“Au făcut investiţii foarte mari cei de la FCSB. Acum, glumind puţin, l-aş întreba eu pe domnul Becali câte clase am eu acum peste Man şi Coman? Pentru că atunci când am venit la CFR a spus că ei sunt cu 17 clase peste mine. Nu am luat niciodată contact cu cei de la FCSB sau Steaua, pentru că nu aș putea să merg acolo. Am spus-o de atâtea ori, repet și acum, nu aș putea. Eu m-am apucat de fotbal pentru tata și pentru Rapid. Aceasta a fost prima mea dorință, să joc pentru Rapid, a mea, a tatălui meu. Mulțumesc domnului Becali, FCSB a investit cel mai mult, dar nu pot merge acolo”,a spus Alex Ioniţă la TV Digi Sport.

Bucuria lui Alex Ioniţă duoă golul înscris din penalty în meciul FCSB – CFR Cluj

Răspunsul lui Gigi Becali nu s-a lăsat aşteptat. După ce a vorbit despre antrenorii care ar putea să îi ia locul lui Nicolae Dică pe banca tehnică, latfiduniarul din Pipera a declarat că Alex Ioniţă face zeci de milioane. ”Care Ioniță? Am spus eu asta, nu știu. Să mă ierte băiatul! Poate am zis, cine știe. El e mai bun, dar ăia fac milioane iar el face zeci de milioane. Dar, eu nu mă cert cu jucătorii, eu iubesc oamenii”,a spus Gigi Becali pentru sursa citată mai sus.

FCSB – CFR Cluj, scor 0-2, în etapa 21 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019.

  • 1.250.000 de euro este cota lui Alex Ioniţă, conform transfermarkt.com
  • 2.700.000 de euro este cota lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
  • 1.700.000 de euro este cota lui Florinel Coman, conform transfermarkt.com