News

Dialog Mircea Badea – Diana Șoșoacă în direct la TV pe tema Codruţa Kovesi. Ce şi-au spus cei doi

11.12.2020 | 00:08
Dialog Mircea Badea  Diana Sosoaca in direct la TV pe tema Codruta Kovesi Ce siau spus cei doi
Dialog Mircea Badea - Diana Șoșoacă în direct la TV. Kovesi, tema schimbului de replici
ADVERTISEMENT

Joi, în timpul emisiunii “Sinteza zilei”, Mircea Badea a intervenit, în finalul acesteia în mod obișnuit și a avut un dialog cu avocata Diana Șoșoacă, unul dintre liderii Alianței pentru Unirea Românilor., Laudra Codruța Kovesi fiind tema principală a schimbului de replici dintre aceștia.

În timpul emisiunii, Șoșoacă a fost extrem de vocală, având un schimb acid de replici cu domnul Adrian Streinu-Cercel pe tema pandemiei de coronavirus, comentând ineficiența testelor RT-PCR.

ADVERTISEMENT

Avocata s-a făcut cunoscută în timpul acestei pandemii prin contestarea continuă a politicilor de carantinare și celorlaltor restricții, ținta acesteia fiind de cele mai multe ori Nelu Tătaru.

Șoșoacă în dialog cu Mircea Badea despre Laura Codruța Kovesi

“Am să vă dau aici o informație pe care poate nu ar trebui să o spun. Laura Codruța Kovesi investighează abuzurile care au fost făcute de către autorități împotriva românilor în această pandemie”, a deschis dialogul avocata în timpul emisiunii.

ADVERTISEMENT

“Asta face doamna Kovesi? Dar cum de îi pasă de acest lucru?” a replicat ironic realizatorul emisiunii “În gura presei”, Mircea Badea.

“Vă spun aceste lucruri și voi aprecia ceea ce am de apreciat și voi critica ceea ce am de criticat. Nu o apreciez, dar nu știu ce ați spus de Kovesi”, a adăugat Diana Șoșoacă. Aici a fost susținută de Badea care a declarat că nici el nu o apreciază.

ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă, senator AUR îl contestă pe Adrian Streinu-Cercel

“Am clienți foarte mulți care dau statul în judecată și spitalele, au fost pozitivi cu test PCR, au fost trimiși la domiciliu că erau asimptomatici și apoi și-au făcut în fiecare zi test și toate au ieșit negative. Cum vă explicați asta?”, l-a întrebat avocata în timpul aceleiași emisiuni.

Curtea de la Lisabona nu este o curte în care sunt doctori, nu mă interesează ce spune. O persoană asimptomatică are virus în nas, dacă nu are niciun fel de simptom, e foarte bine pentru ea, dar transmite.

ADVERTISEMENT

Negativarea unei astfel de persoane se poate face în 24 de ore sau în cinci săptămâni. Atunci când este depistată o persoană cu SARS-CoV-2 să se izoleze la domiciliu, asta aș dori să înțeleagă populația din România”, a explicat Adrian Streinu-Cercel.

ADVERTISEMENT