Life

Dialog neașteptat în showbiz. Dan Negru, schimb de replici cu Tzancă Uraganu

Schimb de replici între Dan Negru și Tzancă Uraganu, pe rețelele de socializare. Cei doi au dezbătut un subiect de actualitate, în văzul tuturor oamenilor.
24.06.2022 | 17:38
Dialog neasteptat in showbiz Dan Negru schimb de replici cu Tzanca Uraganu
Schimb de replici între Tzanca Uraganu și Dan Negru. Sursa foto: Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Negru și Tzancă Uraganu au avut un schimb de replici pe rețelele de socializare. Totul a pornit de la o postare a prezentatorului de la Kanal D față de preferințele românilor.

Despre ce au vorbit Dan Negru și Tzancă Uraganu

Concret, Dan Negru a scris pe facebook despre audiența slabă pe care a avut-o postul TVR, chiar dacă a difuzat Campionatul Mondial de Natație, în urma victoriei istorice a lui David Popovici. Totodată, el a subliniat că nici pe youtube interesul românilor față de sportiv nu a fost unul foarte mare, în top fiind tot Tzancă Uraganu și Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

”După toată emoția națională stârnită ieri de David Popovici, 0,3 rtg a fost audiența pe care a facut-o aseara TVR difuzând Campionatul Mondial de Natație. In topul programelor românești tv, performanta romanului a fost pe locul 189 !

Adică, ieri, alte 189 de programe tv, emisiuni au fost mai urmărite. Și pe YouTube stam bine. In top trending rămân Culiță Sterp și Tzancă Uraganu.

ADVERTISEMENT

Altfel, oficial, iubim muzica clasică și apreciem performanțele de orice fel… “Falsitatea e ușoară, adevarul e dificil”-George Eliot-”, a scris Dan Negru pe facebook.

Odată cu aceste cuvinte, replica lui Tzancă Uraganu nu a întârziat să apară. Cântărețul de manele i-a comentat că este meritul lui să fie în trending.

ADVERTISEMENT

”Mi se pare ceva normal domnule Negru sa fiu in top pe YouTube când bucur sufletele la milioane și milioane de oameni din aceasta țara!”, a comentat Tzancă Uraganu, pe contul de facebook al lui Dan Negru.

Dialog intre Dan Negru si Tzanca Uraganu
Replicile dintre Dan Negru și Tzancă Uraganu. Sursa foto: captură Facebook

Dan Negru: ”Falsitatea e ușoară, adevărul e dificil”

Prezentatorul i-a răspuns apoi, explicându-i că postarea sa nu a fost una cu rea intenție, ci de a evidenția falsitatea poporului.

ADVERTISEMENT

”Andrei Velcu falsitatea e ușoară, adevarul e dificil! Asta am si spus. Nimeni nu recunoște dar toti asculta ! Una spunem, alta facem”, a fost și replica lui Dan Negru.

ADVERTISEMENT

Între timp, David Popovici a ajuns în top pe youtube. Momentul când a devenit campion mondial la inot este clasat abia pe locul 6, după piese ale cântăreților de manele.