Fotbal intern

Dialog spumos de la distanță între Viorel Moldovan și Helmuth Duckadam: ”Vrem să-l împrumutăm pe Gnohere” / ”A fost bună gluma asta”

21.10.2019 | 10:56
Dialog spumos de la distanță între Viorel Moldovan și Helmuth Duckadam: ”Vrem să-l împrumutăm pe Gnohere
Dialog spumos de la distanță între Viorel Moldovan și Helmuth Duckadam: ”Vrem să-l împrumutăm pe Gnohere" / ”A fost bună gluma asta”. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a încheiat cu o victorie prima jumătate a sezonului regulat din Casa Pariurilor Liga 1. La Ploiești, pe stadionul ”Ilie Oană”, Harlem Gnohere a adus toate cele trei puncte pentru vicecampioană  în disputa cu nou-promovata Chindia Târgoviște. După meci, ”Bizonul” a primit o ”ofertă” surpriză din partea lui Viorel Moldovan, cel care, în glumă, a spus că ar dori să-l împrumute în iarnă. Din tabăra steliștilor, Helmuth Duckadam i-a dat replica lui ”Moldo-gol”.

Dialog spumos de la distanță între Viorel Moldovan și Helmuth Duckadam: ”Vrem să-l împrumutăm pe Gnohere” / ”A fost bună gluma asta”

Fost atacant în Franța, la Nantes, Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei Târgoviște, a declarat că a avut o întrevedere cu Harlem Gnohere după finalul meciului de la Ploiești. Jucătorul celor de la FCSB a apreciat, în trecut, evoluțiilor lui Moldovan din Ligue 1. Acum, în glumă, ”Moldo-gol” a declarat că va încerca să-l împrumute în iarnă pe ”Bizon”.

  • 46 de goluri în 91 de meciuri a marcat Viorel Moldovan pentru Nantes în sezoanele 2000-2001, 2001-2002, 2002-2003 și 2004-2004
ADVERTISEMENT

”Cu Harlem Gnohere am discutat. I-am spus că nu trebuia să înscrie la acea acțiune. Și-a făcut datoria, este un atacant de calitate și periculos. Îl știm pe Gnohere, arată și bine acum din punct de vedere fizic. Îi mulțumesc că m-a apreciat! Și eu îl apreciez pe el. Să vedem ce va fi pe viitor. Are nevoie de mai multe spații de joc. Poate reușim să-l împrumutăm la iarnă”, a glumit Moldovan după meci.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al celor de la FCSB, a reacționat imediat după afirmația lui Moldovan: ”Bună asta! A fost bună gluma asta!”, a reacționat eroul de la Sevilla la Digisport.

ADVERTISEMENT
Harlem Gnohere, încă un gol important pentru FCSB
Harlem Gnohere, încă un gol important pentru FCSB. Sursa foto: sportpictures.eu

Harlem Gnohere, încă un gol important pentru FCSB

Doar două goluri a marcat francezul Harlem Gnohere pentru FCSB în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1. Ambele au fost însă extrem de importante: în victoria 2-1 cu Viitorul și în succesul de duminică împotriva Chindiei.

Harlem Gnohere a fost golgheterul celor de la FCSB în sezonul trecut. ”Bizonul” a marcat 19 goluri în 35 de meciuri oficiale jucate în toate competițiile.

ADVERTISEMENT
  • 46 de goluri a marcat Gnohere pentru FCSB în perioada 2016 – 2019
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri