Fotbal international

Dialog spumos între Adi Popa și Nicolae Stanciu: „Poate dai un suc” (Foto)

28.04.2018 | 11:09
Dialog spumos intre Adi Popa si Nicolae Stanciu Poate dai un suc Foto

Adi Popa și Nicolae Stanciu și-au adus aminte de perioada în care au fost colegi la Steaua și au avut un schimb de replici amuzant pe contul de instagram al „Motoretei”.

Mijlocașul de bandă a postat pe instagram o poză de la The Shard London. El a fost imediat abordat de fostul său coechipier Nicolae Stanciu, care i-a dat un comentariu în care l-a lăudat pe fostul său coleg. „Ce frumoș ești” , a scris actuala vedetă a celor de la Sparta Praga. Adi Popa a replicat: „Mersi. Ce bei, ce mănânci? Cum mă bagi tu la plată cu câte un comentariu de genul”, s-a amuzat Popa. Stanciu nu a ezitat să îi răspundă: „Știi că nu sunt genul care dă cu peria. Zic adevărul. Totuși… poate dai un suc”.

Adi Popa și Nicolae Stanciu, campioni ai României la Steaua

Cei doi jucători au fost colegi în formațiile Stelei/FCSB care au câștigat titlurile în sezoanele 2013/2014 și 2014/2015. De asemenea, cei doi jucători au mai câștigat SuperCupa României, în anul 2013/2014 și Cupa României în 2014/2015. Adi Popa a strâns 210 meciuri în tricoul celor de la FCSB, cu 25 de goluri și 45 de pase decisive. Mijlocașul de bandă s-a transferat apoi la Reading, unde a pierdut însă echipa după ce Jaap Stam a fost numit antrenor principal al echipei din Championship. O soartă asemănătoare a avut și Stanciu. El a fost transferat pe o sumă record la Anderlecht Bruxelles, după ce a jucat 136 de partide și a marcat 33 de goluri pentru FCSB. După un sezon și jumătate petrecut la belgieni, Stanciu a fost dat afară de Anderlecht și a ajuns să semneze cu Sparta Praga, unde are o formă excelentă, cu 5 goluri în 9 partide.

#dinner #towerbridge #london #theshard #oblix #adr25

A post shared by Adrian Popa (@77.adrian) on