Sport

Dialog spumos între Anghel Iordănescu și Gabi Balint: „Tu îmi spuneai să nu vin la primire, că mă mușcă scroafa!”

Anghel Iordănescu și Gabi Balint au avut un dialog spumos cu ocazia zilei de naștere a generalului, care a împlinit 72 de ani pe data de 4 mai.
06.05.2022 | 20:36
Dialog spumos intre Anghel Iordanescu si Gabi Balint Tu imi spuneai sa nu vin la primire ca ma musca scroafa
Dialog spumos între Anghel Iordănescu și Gabi Balint. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

„Tata Puiu” a vorbit și despre meciurile echipei naționale, acolo unde a recunoscut că Edi are probleme în a găsi un atacant pentru meciurile din Liga Națiunilor.

Dialog spumos între Anghel Iordănescu și Gabi Balint

Anghel Iordănescu a avut un dialog spumos cu Gabi Balint, totul pornind de la un avertisment al fostului selecționer, care a spus că România duce lipsă în momentul de față de atacanți, amintindu-și de calitățile excepționale ale lui Ionel Dănciulescu și Gabi Balint, invitați în cadrul emisiunii „DigiSport Special”, de la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu – Mă uit acum la junior că are probleme cu postul de atacant și jucăm în 11 zile, dar nu prea avem cu ce să îi înlocuim. Mă uit în platou și văd doi atacanți buni de tot…

Gabi Balint – Eu aș mai fi venit, dar mi-ați spus să nu mai vin la primire că mă mușcă scroafa. 😂

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu – Exagerează, exagerează! Nu-l ascultați, că nu e așa cum spune el.

„Toți așteptăm în aceste ultime meciuri să vedem un fotbal, nu neapărat ce am văzut în Champions League, la Manchester City, Real Madrid sau Liverpool, dar măcar un ritm mai susținut.

De la acest ritm suferă fotbalul românesc și echipa națională, de la determinare, de la puterea de joc”, a mai spus Anghel Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Ce spune Anghel Iordănescu despre lupta la titlu

Anghel Iordănescu a continuat și a vorbit despre lupta la titlu din Casa Pariurilor Liga 1, iar fostul selecționer crede că orice se poate întâmpla și că CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova au șanse bune să cucerească titlul, explicând avantajele fiecăreia dintre formații.

Avem o dată Craiova, care are un joc foarte bun și care are o serie bună de rezultate, condusă de un antrenor priceput.

ADVERTISEMENT

Avem pe de altă parte FCSB care are un grup de valoare, un grup de jucători care s-au mai copt la minte și avem CFR Cluj cu cel mai bun antrenor din fotbalul românesc”.

„Avem o echipă cu multă experiență, dar care are o scădere de formă”, a mai spus Anghel Iordănescu.

ADVERTISEMENT